Şcoala de vară Campus d’été are ca obiectiv promovarea limbii franceze, având ca public ţintă adulţi din diferite domenii de activitate, dornici să înveţe sau să-şi amelioreze nivelul de limba franceză. Programul se adresează, de asemenea, elevilor de liceu din toate clasele şi studenţilor, precum şi candidaţilor la admiterea din iulie 2013 care confirmă ocuparea locului obţinut în urma admiterii.

În cadrul şcolii de vară Campus d’été vor exista două ateliere de lucru: pentru începători şi respectiv nivel intermediar. Împărţirea în grupe de lucru se va face în prima zi de curs printr-un test. Atelierele sunt gândite pe teme de interes general şi sunt organizate astfel încât să îmbine plăcerea de a învăţa cu eficienţa. Cursurile vor aborda şi diverse aspecte ale culturii şi civilizaţiei franceze, o atenţie deosebită fiind acordată tehnicilor de predare interactivă. Participarea cu succes la cursuri va fi atestată printr-o diplomă de participare.

Şcoala de vară se adresează tuturor persoanelor care doresc să aibă un start bun în învăţarea limbii franceze pentru comunicarea de zi cu zi. Marele beneficiu al participării la aceste cursuri este dat de prezenţa profesorilor vorbitori nativi de limba franceză care vor crea o atmosferă propice pentru o învăţare intensivă şi eficientă.

Mai multe informaţii găsiţi online: http://litere.uoradea.ro/, şi https://www.facebook.com/events/375001389271239/.

BC Nr. 100 din 19.06.2013