În zilele de 21 și 23 mai 2019, se vor desfașura ateliere de autocunoaștere și dezvoltare personală, networking, prezentări de firme, discuții pe teme de carieră. Tinerii care studiază în cadrul uneia dintre cele 15 facultăți din cadrul universităţii vor avea şansa de a discuta, atât cu reprezentanţi ai companiilor de top, cât și cu specialiști din diverse domenii pentru a înţelege ce se aşteaptă de la ei în calitate de viitori angajaţi.

În data de 22 mai 2019 vor fi organizate, atât Târgul de Joburi pentru studenți și absolvenți, precum și Târgul ONG-urilor și al Asociațiilor Studențești.

Evenimentul se adresează în egală măsură studenților de la toate ciclurile de studii – licență, master și doctorat și absolvenților care sunt în căutarea unor oportunități de carieră, dar și companiilor interesate de recrutarea acestora.

Centrul de Consiliere și Servicii Privind Cariera a avut de-alungul anilor un rol foarte important în ceea ce privește sprijinul acordat studenților și tinerilor absolvenți în planificarea traseului de carieră. Cei prezenți la eveniment vor fi consiliați cu privire la orientarea profesională, planificarea carierei și redactarea unui CV de succes de către consilieri profesioniști din cadrul Centrului.

          Firmele care doresc să participe la eveniment pot solicita detalii la e-mail: csc@uoradea.ro.

Image