Adunarea Generală va debuta cu Festivitatea de deschidere, care va avea loc vineri, 12 aprilie, începând cu ora 10:30, în Sala Mare a Primăriei Oradea. La eveniment vor fi prezenți actori din sfera învățământului superior și de tineret precum Ecaterina ANDRONESCU, Ministrul Educației Naționale, Cătălin LAZĂR, Consilier al Secretarului de Stat pe probleme de tineret, Ministerul Tineretului și Sportului, prof.univ.dr.habil. Constantin BUNGĂU, Rectorul Universității din Oradea, Florin BIRTA, Viceprimar al Municipiului Oradea, Marius Ștefan DEACONU, Director al Departamentului de Politici Publice din cadrul Consiliului Tineretului din România (CTR) și Antonia PUP, Vicepreședinte al Consiliului Elevilor din România (CNE).

Evenimentul va continua cu sesiunile formale ale Adunării Generale, în cadrul cărora reprezentanții organizațiilor membre ANOSR vor analiza, alături de Biroul de Conducere, activitatea federației din cele peste șapte luni de zile ale actualului mandat. În urma analizei Adunării Generale asupra acțiunilor și demersurilor realizate până în prezent se vor trasa prioritățile pentru următoarea perioadă.

Adunarea Generală este organizată de ANOSR cu sprijinul Asociației Geografice „Simion Mehedinți” Oradea, Asociației Studenților „Gheorghe Șincai” a Studenților în Istorie Oradea, Asociației Studenților Farmaciști Oradea, Asociației Studenților Stomatologi din Oradea și în parteneriat cu Universitatea din Oradea, Primăria Municipiului Oradea, Colegiul Economic „Partenie Cosma” și Agenția de Management al Destinației Bihor, cărora le mulțumim.