Considerat cel mai valoros campionat de karate din România, evenimentul s-a desfășurat în COMPLEXUL OLIMPIC SPORTIV de la Izvorani, sportiva obținând locul I, după ce a câștigat detașat toate meciurile la categoria de KUMITE STUDENTE - 61 KG.

Referitor la ce a însemnat pentru studenta Andreea Bogdan participarea la Campionatul Național Universitar de Karate, aceasta a relatat:

… doresc să mulțumesc Universității din Oradea pentru sprijinul acordat până în prezent. Participarea la Campionatul Național Universitar de Karate a însemnat 2 antrenamente în fiecare zi și o bună pregătire fizică, tehnică și tactică. A fost prima mea participare ca student la acest tip de competiție și implicit criteriu de selecție la lotul României pentru Campionatul Mondial Universitar de Karate care se va desfășura în Zagreb în 31 iulie – 04 august unde voi reprezenta Universitatea din Oradea la categoria Kumite Studente – 61 kg.”

Studenta practică acest sport de la vârsta de 10 ani, 4 ani mai târziu a început să facă performanță, fiind inclusă în Lotul Național al României de cadeți, juniori și seniori.

Palmaresul Andreei este unul impresionant, cele mai importante rezultate fiind:

  • de 7 ori Campioană Națională Interstiluri;
  • de 12 ori Campioană Națională pe Stil;
  • Campioană Europeană pe Echipe – Dublin 2016.

Încă de anul trecut a participat la competițiile Premier League cu acumulare de puncte WKF în vederea participării la Jocurile Olimpice.

Îi urăm studentei noastre mult succes la Campionatul Mondial Universitar de Karate ce va avea loc anul acesta precum și la toate celelalte competiții viitoare.

 

Biroul de Comunicare

Image  

Image  Image