Conferința este organizată de către Universitatea din Oradea prin Societatea Antreprenorială Studențească și Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera. Activitatea este parte integrantă a proiectului ”Antreprenor pentru România ” finanțat prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

Invitatul special, prof. Urs Hauenstein – Visiting Professor, Honorary and Senior Research Fellow, Volunteer President, Leeds Becket University va vorbi despre ”Xpreneurship: Entrepreneurship and Innovation in the Digital Era”. La conferință vor participa, alături de prof. Urs Hauenstein, antreprenori și reprezentanți ai mediului socio-economic regional.

Dr. Brenden D. Tempest-Mogg, Președintele Warnborough College (Regatul Unit și Irlanda) spunea despre prof. Urs Hauenstein că "este un instructor și profesor respectat care și-a construit cariera ajutând studenții să-și atingă obiectivele academice și de carieră. Angajamentul său față de dezvoltarea studenților care vor să-și modernizeze calificările este de admirat, și prin contactele sale din mediul academic deschide porți studenților din toată lumea. Urs Hauenstein este un om entuziast și vizionar, pionier în educația internațională, asigurarea calității și inspirarea studenților. Focalizarea sa pe studiile pentru pace și leadership face valuri într-o lume tulburată.”

PROGRAMUL CONFERINȚEI:

    * La ora 11.00 in Aula Magna va avea loc dezbaterea pe tema antreprenoriat ca oportunitate de carieră în era tehnologiei.
    * La ora 12.00, se vor desfășura ateliere pe teme de antreprenoriat, moderate de specialiști și practicieni.

Temele atelierelor:
1. Antreprenor sau angajat
2. Student entrepreneurship and innovation
3. GPRS Antreprenorial
4. De profesie antreprenor
5. Antreprenoriat Social


Vă invităm să descoperiți antreprenorul din voi!

Biroul de Comunicare

Image