Social Impact Award reprezintă, în primul rând, o nouă cale de carieră pentru tineri.

Formularul HYPERLINK ”http://apply.socialimpaclaward.ro/”  de  HYPERLINK ”htt ://a I .socialim actaward.ro/”înscriere disponibil până pe 15 mai este primul pas către o experiență de învățare completă, care își propune să transforme tineri cu potențial în antreprenorii de impact de mâine.

După primirea aplicațiilor, juriul format din experți în antreprenoriat social va selecta 15 idei de proiecte care vor intra într-o etapă de dezvoltare și incubare a ideilor pe parcursul verii.

Pentru cei interesați să primească feed-back la ideea cu care intenționează să aplice în competiție, echipa Social Impact Award organizează 2 sesiuni live de întrebări și răspunsuri pe 4 și 8 mai.

Tinerii care își doresc să primească direcție pe proiectul lor se pot înscrie în următorul formular:

https://docs.google.com/forms/d/1EXObEqlmY9kulwBFIeP8CqdPmqL001RvG2XJORyvmVE.  

Pe 3 octombrie, juriul va acorda 3 premii de 1500 de euro, la care se adaugă premiul de popularitate în valoare de 500 de euro, desemnat prin votul comunității. Câștigătorii vor primi burse de participare la Social Impact Award International Summit, care va avea loc la începutul lunii noiembrie, în Tbilisi, Georgia și o vizită de 3 zile la academia de antreprenoriat social Amaphiko Red Bull, în Africa de sud, în 2019.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul: http://socialimpactaward.ro/

Biroul de Comunicare