În contextul unei preocupări tot mai mari, atât din punctul de vedere a mediilor profesionale, cât și a întregii societăți românești în ceea ce privește starea actuală și viitorul pădurilor,  simpozionul se anunță o dezbatere complexă și interesantă cu participarea studenților mai multor specializări.

Conceput în jurul unei idei centrale, plantele medicinale din păduri ca sursă de biodiversitate și de sănătate, se adresează tuturor studenților interesați să împărtășească din preocupările lor extracuriculare, celor pasionați de cercetare și de conservarea resurselor pădurii pentru generațiile actuale, dar mai ales pentru cele viitoare confruntate cu agravarea crizelor de mediu.

Invităm să ni se alăture pe toți cei care doresc să participe la o dezbatere sau un schimb de idei și pe cei care încurajează primii pași în știință a studenților.

Organizatorii mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au implicat și în acest an în organizarea simpozionului, colegi din departamentele Facultății de Protecția Mediului,.

Îi așteptăm  pe toți cei interesați!

Biroul de Comunicare

Image