Jocurile din cadrul turneului se vor desfăşura după următorul program:
-    13.04.2018, ora 16:00 şi ora 18:00;
-    14.04.2018, ora 16:00 şi ora 18:00;
-    15.04.2018, ora 10:00 şi ora 12:00.

Voleiul feminin universitar are o bogată tradiţie, an de an studentele obţinând performanţe notabile, cu clasări pe primele locuri, atât în Campionatul Naţional al Diviziei A2, cât şi la Campionatele Naţionale Universitare. Rezultate precum calificarea la turneul de promovare în divizia A1 de la Iaşi (2012-2013), titlurile de vicecampioane naţionale universitare (2011, 2012, 2014, 2015, 2017), campioane naţionale universitare la volei de plajă (2017) cu echipa formată din Anca Paşca şi Haidu Roxana îmbogăţesc palmaresul echipei.

În prezent, componenţa echipei conturează o îmbinare între experienţa unor jucătoare ce au evoluat şi în divizia A1 (Paşca Anca, Fîcă Iuliana, Radu Fîcă Ana Maria, Haidu Roxana) şi tinereţea studentelor care provin din Oradea şi Judeţul Bihor (Ştei, Borş), precum şi a jucătoarelor de la alte cluburi din ţară (Satu-Mare, Sighetul Marmaţiei, Constanţa) care au ales să-şi continue activitatea sportivă şi să urmeze cursurile unui program de studii la Universitatea din Oradea.

Sportivele sunt studente la facultăţi din cadrul Universităţii din Oradea precum Facultatea de Geografie, Turism şi Sport - Fîcă Iuliana, Radu Fîcă Maria, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana,  Blaj Giulia,  Maxim Andreea, Rizea Antonia, Facultatea de Ştiinţe Economice – Paşca Anca şi Facultatea de Medicină şi Farmacie - Măran Andreea. Alături de studente activează şi opt junioare, eleve la diferite licee din Oradea, viitoare studente.

Organizarea turneului de volei la Oradea reprezintă un bun prilej de promovare a sportului universitar orădean, încurajând performanţa sportivă şi educaţională, de implicare activă în activitatea sportivă, participare voluntară, dar şi de atragere a unui număr cât mai mare de participanţi sportivi de performanţă, spectatori şi susţinători ai sportului.

Căpitanul echipei de volei Iulia Fîcă a declarat: “Ne bucurăm că avem prilejul de a evolua pe teren propriu, acasă la universitate. Dorim să facem un apel către toţi iubitorii voleiului din cadrul Universităţii din Oradea şi nu numai, să vină şi să ne susţină în număr cât mai mare.”

Lector universitar Mariana Szabo-Alexi de la Facultatea de Geografie, Turism şi Sport, Departamentul de Educaţie Fizică, Sport şi kinetoterapie, antrenor la CSU Oradea este de părere că: “Toată echipa este determinată să rasplătească prin victorii, eforturile depuse  în organizarea acestui eveniment. Doresc să mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizare, precum şi partenerilor noştri oficiali pentru sprijinul acordat. Voleibalistele îşi doresc ca la acest turneu semifinal echipa să evolueze cât mai bine şi să se claseze pe primele două locuri la finalul acestui turneu pentru a obţine dreptul de participare la turneul de promovare în divizia A1.”

Informaţii suplimentare pe www.csu-oradea.ro şi https://www.facebook.com/csuoradeavolei/

Biroul de Comunicare

Turneu volei CSU