Inițiativa acestui concurs a pornit și încă este susținută de către studenții și profesorii Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică / catedra de Mecatronică și Robotică, din cadrul Universității din Oradea.

Prin organizarea acestui consurs, organizatorii doresc ”să deschidă drumuri noi unor colaborări internaționale între studenți și companii, în vederea asigurării dezvoltării noii generații de ingineri, programatori și proiectanți.”

Timp de două zile, fiecare echipă participantă va concura cu roboții construiți și programați de către membrii acesteia.

La ora actuală Robotics Championships este singura manifestare educațională orientată spre robotică din județul Bihor. Cel mai important aspect al acestui eveniment este faptul că acesta reușește să adune în fiecare an participanți din multe dintre țările învecinate.

Evenimentele organizate de către echipa Robotics Championship au ca rezultat dezvoltarea studenților si elevilor oferindu-le un avantaj semnificativ față de metodele convenționale de învățare.

Mai multe detalii despre condițiile de participare și programul evenimentelor pot fi găsite pe site: https://rc.uoradea.ro/ro/

și pe site:

https://it.uoradea.ro/ro/noutati/193-robotics-championship-8-oradea

Ziua de teste și pregătiri este 13 aprilie 2018, iar locația este ERA Shopping Park, Oradea.

Biroul de Comunicare

Ziua de teste și pregătiri:

 

 

 

 

 


 

Inițiativa acestui concurs a pornit și încă este susținută de catre studenții și profesorii facultații de Inginerie Managerială și Tehnologică / catedra de Mecatronică și Robotică.