Cea de-a III-a ediţie coordonată de către ASIO în colaborare cu CCSISEO a fost gândită a se desfăşura în două etape:

  • O primă etapă, dedicată competiţiilor sportive de ping-pong, fotbal şi baschet, s-a desfăşurat în perioada 10–12.11.2017 sub egida celui mai mare festival cultural studenţesc din România organizat de Uniunea Studenților din România (USR) şi aflat la cea de-a XVI-a ediţie, festival intitulat “Unifest”, deviza acestuia fiind “Distracţie gratis, nu degeaba!”.

În cadrul acestei etape au avut loc următoarele competiţii sportive, după cum urmează:

- vineri, 10.11.2017, începând cu orele 18:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea s-a desfăşurat competiția de ping pong, la competiţie luând startul reprezentanţi ai companiilor Qubiz și Comau Romania SRL, precum și studenți dornici în a mânui paleta de ping-pong; în paralel, reprezentanţi ai CCSISEO, aflaţi într-un team building la Valea Drăganului, au susţinut şi în cadrul team building-ului o competiţie de tenis de masă sub egida Cupa Tesla – Ediţia a III-a;

- sâmbătă, 11.11.2017, începând cu ora 10:00,  pe terenurile sintetice ale Universităţii din Oradea, s-a desfăşurat competiţia de fotbal la care s-au înscris opt echipe; competiţia s-a desfăşurat pe două grupe de câte patru echipe, iar, în final, pentru a decide câștigătorii competiției, primele două echipe din fiecare grupă au jucat între ele;

- duminică, începând cu ora 10:00 în Sala sportivă a Universității din Oradea, s-au desfăşurat meciuri de baschet la care au luat parte reprezentanţi ai companiilor Qubiz și Comau Romania SRL, precum și reprezentanți ai studenților şi cadrelor didactice din CCSISEO şi ASIO. 

Sportivii/echipele de pe podium au primit diplome de premiere şi cupe, ceilalți participanți fiind recompensați cu diplome de participare.

Dorim să adresăm mulţumiri Universităţii din Oradea, companiilor prezente, cadrelor didactice şi studenţilor care au sprijinit şi făcut posibilă organizarea competiţiilor sportive din cadrul Cupei Tesla – Ediţia a III-a.

Felicitări tuturor sportivilor participanţi la prima etapă a Cupei Tesla – Ediţia a III-a!

  • Cea de-a doua etapă va fi o etapă caritabilă, care se va desfăşura în luna decembrie 2017 şi va presupune strângere de rechizite, haine, alimente, jucării, o partidă de baschet caritabilă susținută de echipa locală de baschet masculin CSM Oradea, care să sprijine acţiunea noastră, iar spre finalul perioadei, va avea loc distribuirea donațiilor către familiile aflate în nevoi.

Vă aşteptăm cu mare interes să vă alăturaţi demersurilor noastre în scop caritabil care vor avea loc în etapa a II-a a Cupei Tesla – Ediţia a III-a şi astfel, împreună, să facem ca magia sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casele şi sufletele a cât mai multor familii nevoiaşe.

Galerie foto extinsă de la competiţiile sportive din perioada 10–12.11.2017 poate fi vizualizată la adresele de Facebook a ASIO & CCSISEO. Coordonatorii evenimentului au fost doamna Director CCSISEO, conf.univ.dr.ing. Dziţac Simona în colaborare cu Preşedinte ASIO, student Cosma George.

Biroul de Comunicare


Image Image Image Image