Deschiderea oficială va avea loc luni, 27 mai 2013, de la ora 9.00 în amfiteatrul C219, Pavilion C, Campusul Universităţii din Oradea.

Seminarul promovează activitatea de cercetare a doctoranzilor din cele două centre universitare din domeniul Geografie, abordănd probleme specifice de dezvoltare regională în Polonia şi România. Un alt rol al seminarului este schimbul de experienţă între cele două şcoli doctorale pentru aplicarea unor metode şi instrumente moderne de cercetare în domeniu.

Manifestarea se desfăşoară sub patronajul onorific al d-lui Prof.univ.dr.ing. Constantin Bungău, Rector al Universităţii din Oradea, d-lui Prof.univ.dr. Sorin Curilă, Preşedintele Senatului Universităţii din Oradea şi d-lui Prof.dr.hab. Grzegorz WEGRZYN Vice-Rector al Universităţii din Gdansk.

Comitetul ştiinţific este format din profesori cu titlul de conducător de doctorat din cadrul Şcolii Doctorale a Universităţii din Oradea şi a Şcolii Doctorale a Universităţii din Gdansk precum şi alte cadre didactice din cadrul universităţilor din Chieti-Pescara (Italia), Gdansk, Oradea şi Timişoara.

Având avantajul tradiţiei şi continuităţii, evenimentul se anunţă a avea o asistenţă foarte numeroasă, având în vedere participarea celor peste 50 de studenţi şi cadre didactice de la Universitatea din Gdansk, la care se vor adăuga studenţii şi cadrele didactice ale universităţii noastre. Scoala Doctorală în Geografie şi Departamentul de Geografie, Turism şi Amenajarea Teritoriului, invită pe toţi cei interesaţi de eveniment, cadre didactice şi studenţi ai Universităţii din Oradea, reprezentanţi mass-media, să ia parte la această manifestare inter-universitară.

 

Persoana de contact: Dr. Vasile Grama, 0740889301, vasigrama@yahoo.com

Biroul de Comunicare

Nr. 76 din 24.05.2013

Programul Seminarului Internaţional