În acest an, Universitatea din Oradea îi aşteaptă pe viitorii studenţi la înscrieri pentru programele de licenţă şi master, sesiunea iulie, pentru anul universitar 2017 – 2018, începând cu data de 11 iulie 2016.

Perioada de admitere la Universitatea din Oradea, sesiunea de vară, începe din 11 iulie şi se încheie pe 01 august 2017. Detalii despre calendarul admiterii, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestaţiilor, confirmarea locurilor, perioada de redistribuire a locurilor rămase disponibile pot fi găsite la adresa https://www.uoradea.ro/Admitere+2017 , atât pentru programele de studii de licenţă, cât şi de master.

Universitatea din Oradea se situează printre primele 10 universităţi din ţară în ceea ce priveşte oferta educaţională şi printre primele 7 universităţi din punctul de vedere al locurilor bugetate alocate. Taxele de înscriere sunt identice cu cele de anul trecut.

Pentru anul universitar 2017 - 2018, Universitatea din Oradea scoate la concurs un total de 1615 de locuri bugetate pentru licenţă şi 760 de locuri pentru programul de master. Anul acesta facultăţile şi-au organizat propria strategie de promovare, în funcţie de zonele de interes. La nivel de instituţie, universitatea promovează ghidul admiterii pe site-ul oficial al UO.

Vă aşteptăm la Universitatea din Oradea!

Biroul de Comunicare


Image Image Image Image