În prima zi, elevii participanți la ORADESS 2022 au făcut cunoștință cu atmosfera campusului orădean și cu programul detaliat al evenimentului. „Avem un orar încărcat, dar frumos, cu multe activități: cursuri, seminarii, ateliere, vizite etc. Program cu care sperăm să-i cucerim pe proaspeții noștri vizitatori să ne devină studenți”, spune directorul de grant, prof.univ.dr. Olimpia Ban.

Datorită numărului mare de elevi care și-au dorit să ia parte la școala de vară ORADESS, anul acesta, cursurile se vor ține în două serii.

„Am început cu entuziasm și speranțe. Prima zi a fost dedicată discuțiilor cu elevii, prin intermediul cărora am descoperit care sunt pasiunile, aspirațiile lor și curiozitatea lor, cu privire la surprizele care îi așteaptă, dar, mai ales, în ceea ce privește viitorul lor de studenți și profesioniști ai științelor economice”, a mai afirmat prof.univ.dr. Olimpia Ban.

Școala de vară a Facultății de Științe Economice este finanțată prin „Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE)”, Schema de Granturi PV. Beneficiar: Universitatea  din Oradea. Titlul subproiectului: Oradea Economic Summer School (ORADESS). Acord de grant nr. 126/SGU/PV/II/09.05.2019.

Biroul de Comunicare

Image  Image  Image  Image  Image  Image  Image  Image