Loading...
 

Evenimente desfasurate - Universitatea din Oradea

Universitatea din Oradea, pași către înființarea unui centru „Confucius”

Published At: 30/09/2022 16:18 - (120 Reads)
Evenimente desfasurate

Prorectorii Universității din Oradea, prof. univ. dr. Anca Dodescu și conf. univ. dr. habil. Sorin Borza, alături de ș.l. Dorin Popa, s-au întâlnit vineri, 30 septembrie 2022, cu Gelu Chen – președintele Asociației de Relații Economice din provincia Wenzhou – China. Oaspetele chinez a fost însoțit, în vizita sa, de Șerban Orjan, absolvent al Universității din Oradea, președintele Camerei de Comerț și Industrie România – China.

Universitatea din Oradea: „Starea de bine a copiilor din România” – concluziile unui proiect româno-elvețian

Published At: 28/09/2022 10:06 - (146 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Socio–Umane și Școala Doctorală de Sociologie îi invită pe toți ce interesați să ia parte, joi, 29 septembrie 2022, între orele 10:00 și 12:00, la Conferința de închidere a proiectului „Child well-being in Romania”. Proiectul este implementat de Universitatea din Oradea și finanțat de Fundația Botnar, Elveția, împreună cu Fundația Jacobs din Elveția și Universitatea din Oradea. Directorul proiectului este prof. univ. dr. habil. Sergiu Bălțătescu.

Universitatea din Oradea, prima în topul național al alocărilor financiare destinate proiectelor de mobilitate Erasmus +

Published At: 20/09/2022 09:38 - (252 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea își reconfirmă opțiunea fermă în direcția internaționalizării. De această dată, instituția academică orădeană se situează în fruntea clasamentului național al finanțării proiectelor de mobilitate din domeniul universitar, proiecte susținute din fondurile politicii externe ale Uniunii Europene.

Ambasadorul Republicii Slovace, E.S. Karol Mistrik, în vizită la Universitatea din Oradea

Published At: 16/09/2022 15:10 - (371 Reads)
Evenimente desfasurate

„Vom urmări, la nivel de Ambasadă, ca propunerile dumneavoastră, în ceea ce privește relațiile academice, să se concretizeze”, a spus diplomatul acreditat la București

Ambasadorul Republicii Slovace la București, E.S. Karol Mistrik, consulul onorific al Slovaciei la Oradea, Miroslav Jabloncik, și deputatul U.D.S.C.R. Adrian Merka au fost vineri, 16 septembrie 2022, oaspeți ai Universității din Oradea. Invitații slovaci au fost primiți de conf. univ. dr. habil, Sorin Borza și conf. univ. dr. Gabriel Bendea, protectori ai Universității din Oradea, conf. univ. dr. Veronica Buciuman, decanul Facultății de Litere, prof. univ. dr. Alexandru Ilieș, decanul Facultății de Geografie, Turism și Sport, împreună cu șefa departamentului de Relații Internaționale, Carmen Buran.

Page: 1/105Fast NextLast Page
12312105