Loading...
 

Evenimente desfasurate - Universitatea din Oradea

Atmosferă de fervoare creativă printre liceenii de la concursul regional VERBUM de la Facultatea de Litere

Published At: 19/04/2024 15:30 - (28 Reads)
Evenimente desfasurate

Vineri, 19 aprilie, s-a desfășurat concursul regional VERBUM, dedicat liceenilor la Facultatea de Litere. Concursul, organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Casa Corpului Didactic Bihor, se află în acest an la prima ediție și s-a bucurat de participarea a 100 de elevi proveniți de la școlile bihorene și din județele limitrofe.

Politica „altfel”, studenții de la FIRISPSC acasă la Iuliu Maniu

Published At: 19/04/2024 14:43 - (290 Reads)
Evenimente desfasurate

„Cursuri de teren”, astfel este definită experiența inedită de care s-au bucurat studenții Departamentului de Științe Politice și Științele Comunicării al Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politie și Științele Comunicării (FIRISPSC). Ei au fost, joi – 18 aprilie 2024, la Bădăcin și Șimleul Silvaniei.

Acțiune de sponsorizare - dotare laborator de către EBM - Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației

Published At: 19/04/2024 11:43 - (174 Reads)
Evenimente desfasurate

Departamentul de Electronică și Telecomunicații din cadrul Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației este preocupat constant de îmbunătățirea bazei materiale de care dispune în vederea unei mai bune pregătiri a studenților.

Astfel, pe baza protocolului de colaborare între Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației și Compania EBM-PAPST Oradea, departamentul a beneficiat de dotarea unui laborator de electronică cu echipamente de ultimă tehnologie în valoare de 20.000 euro. Întâlnirea dintre studenți și reprezentanții companiei a avut loc în data de 18 aprilie 2024, la Universitatea din Oradea.

Universitatea din Oradea a participat la “Târgul de Viitor”

Published At: 18/04/2024 10:40 - (100 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea a participat în perioada 10-11 Aprilie 2024, la “Târgul de Viitor” din Bistrița, eveniment de referință pentru tinerii dornici să își contureze o carieră profesională și să descopere oportunități educaționale de excepție.

Seminar științific internațional de Drept Procesual Civil

Published At: 17/04/2024 10:52 - (99 Reads)
Evenimente desfasurate

În perioada 15 - 16 aprilie 2024, s-a desfășurat în cadrul Facultății de Drept a Universității din Oradea prima ediție a Seminarului științific internațional de Drept procesual civil intitulat “Adversarial principle and inquisitorial principle - Comparative perspective” (Principiul procedurii acuzatoriale și principiul procedurii inchizitoriale - perspectivă comparativă).

La eveniment au participat cadre didactice, studenți și masteranzi de la trei facultăți de drept din Europa, Facultatea de Drept din Oradea, Facultatea de Drept și Administrație a Universității Jagiellonă din Cracovia (Polonia) și Facultatea de Drept a Universității din Miskolc (Ungaria).

Entuziasm și idei inedite la „Innovation Days”, un proiect EU GREEN desfășurat la Universitatea din Oradea

Published At: 15/04/2024 13:57 - (319 Reads)
Evenimente desfasurate

„Energie. Studenție. Antreprenoriat. Sustenabilitate. Inovație.”, acestea sunt cuvintele care definesc perfect cele două zile ale „Innovation Days”, un eveniment EU GREEN organizat la Universitatea din Oradea, în pachetul de lucru WP4, pachet care are ca obiectiv promovarea inovării și antreprenoriatului pentru sustenabilitate.

SECVENȚE DE ISTORIE LOCALĂ... IN MEMORIAM NICOLAE BOGDAN

Published At: 15/04/2024 11:38 - (228 Reads)
Evenimente desfasurate

Studenții de la specializarea Istorie din cadrul FIRISPSC a Universității din Oradea depun eforturi pentru promovarea istoriei locale în comunitățile bihorene, pentru a crea punți de legătură între mediul universitar: profesori, studenți, masteranzi, doctoranzi, elite locale: cadre didactice, preoți, autorități locale, mediul economic și membrii comunităților, elevi și părinți.

Page: 1/145Fast NextLast Page
12316145

Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

135 online users