Loading...
 

Sport pentru sănătate. Jocuri fără frontiere la UO

Published At: 21/05/2015 09:55 - (4486 Reads)
Informații de interes public

Departamentul de Educaţie Fizică, Sport şi Kinetoterapie din cadrul Facultăţii de Geografie, Educaţie Fizică şi Sport împreună cu Asociaţia Studenţilor Medicinişti din Oradea, Cercul Olimpic Universitar, Consiliul Servicii Studenţeşti şi Sociale organizează evenimentul "Sport pentru sănătate. Jocuri fără frontiere". Activitatea sportivă va avea loc vineri, 22 mai 2015, de la ora 10 în Sala Polivalentă a Universităţii din Oradea. Sunt aşteptaţi să participe la competiţii toţi studenţii de la toate profilele.

Colaborare cu colegii de peste graniţă - Concert de pian al studenţilor din Debrecen

Published At: 19/05/2015 10:51 - (4957 Reads)
Informații de interes public

Facultatea de Arte a Universităţii din Oradea vă invita miercuri, 20 mai 2015, de la ora 17, la Concertul de pian al studenţilor Universităţii din Debrecen, Facultatea de Muzică, cu care instituţia noastră are o foarte bună colaborare. Evenimentul va avea loc în Sala festivă a Liceului greco-catolic „Iuliu Maniu”. Intrarea este liberă.

Ziua Internaţională a Familiei, dezbatere pe tema "Familia - nucleul societăţii"

Published At: 14/05/2015 15:10 - (4554 Reads)
Informații de interes public

Universitatea din Oradea, împreună cu Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Departamentul de Psihologie, Facultatea de Drept şi Organizaţia Femeilor Liberale au plăcerea de a vă invita la Ziua Internaţională a Familiei, dezbatere pe tema “Familia – nucleul societăţii”. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 15 mai 2015, de la ora 12, în Sala de Conferinţe de la etajul 3 al Bibliotecii Universităţii din Oradea.

REVISTA FAMILIA la 150 de ani de la apariţie

Published At: 14/05/2015 11:40 - (4225 Reads)
Informații de interes public

Biblioteca Universităţii din Oradea şi Facultatea de Litere au organizat începând cu data de 12 mai a.c. în holul bibliotecii universităţii expoziţia dedicată aniversării a 150 de ani de la apariţia Revistei "Familia". Expoziţia cuprinde cărţi ale fondatorului revistei, Iosif Vulcan, numere din cele cinci serii ale revistei, volume omagiale dar şi afişe apărute de-a lungul timpului care anunţau apariţia numerelor acestei reviste.

Studiu internaţional "Lumile copiilor"

Published At: 13/05/2015 09:55 - (4877 Reads)
Informații de interes public

Unde trăiesc cei mai fericiți copii? Am întrebat peste 50.000 de copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani din cincisprezece țări despre experiențele lor și părerile asupra propriei vieți. Astfel de cercetări sunt rare, iar cercetarea de față este studiul cel mai divers și cu cea cu cea mai mare acoperire întreprins vreodată la nivel internațional asupra vieții copiilor privită prin propria lor perspectivă. Primul raport al studiului Children’s Worlds (Lumile copiilor), publicat azi, cuprinde rezultate importante ce pot fi folosite pentru a îmbunătăți viața copiilor din toată lumea. Acest proiect internațional aflat în desfășurare a fost finanțat în ultimii trei ani de Fundația Jacobs.

Conferința studenţilor „Transparență și bună guvernare. Cum combatem corupția în universități?”

Published At: 12/05/2015 12:48 - (3941 Reads)
Informații de interes public

Asociaţia „Gheorghe Şincai” a studenţilor în Istorie Oradea în colaborare cu Universitatea din Oradea, Asociația Studenților Farmaciști din Oradea și Asociația Studenților Stomatologi Orădeni organizează miercuri, 13 mai 2015, începând cu ora 14 în Sala de Consiliu din Corpul A, Campus Central, conferința „Transparență și bună guvernare. Cum combatem corupția în universități?”. Acest eveniment este parte a proiectului național „Bologna în Universități”, inițiat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).

Târgul locurilor de muncă la Universitatea din Oradea

Published At: 11/05/2015 15:18 - (5108 Reads)
Informații de interes public

Universitatea din Oradea, prin Centrul de Consiliere şi Servicii privind Cariera în parteneriat cu AIESEC Oradea, organizează Târgul Locurilor de Muncă pentru studenţi şi absolvenţi, Ediţia 2015, sub sloganul ”Lumea se mişcă, TU ce faci?” Târgul Locurilor de Muncă pentru studenţi şi absolvenţi se va desfăşura miercuri, 13 Mai 2015, între orele 10 – 17, la Biblioteca Universităţii din Oradea şi se adresează tuturor studenţilor şi absolvenţilor Universităţii din Oradea. Târgul este organizat de către studenţi pentru studenţi.

Sesiunea internațională de comunicări științifice studenţeşti „Știință. Cultură. Civilizație”, ediția a XVII-a, 2015

Published At: 07/05/2015 10:00 - (3640 Reads)
Informații de interes public

Asociația „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie anunță organizarea celei de-a XVII-a ediții a sesiunii internaționale de comunicări științifice studențești „Știință. Cultură. Civilizație”. Sesiunea științifică, cu o evidentă tradiție, este adresată în primul rând studenților, masteranzilor și doctoranzilor domeniului Istorie, dar și celor de la domeniile conexe, fiind un eveniment de mare interes și care atrage anual la Universitatea din Oradea zeci de participanți.

Conferinţa de Management al Carierei dedicată studenţilor Facultăţii de Ştiinţe Economice

Published At: 06/05/2015 15:33 - (5252 Reads)
Informații de interes public

Vă invităm joi, 7 mai 2015, ora 16, la Conferinţa de Management al Carierei dedicată studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe Economice, organizată în cadrul Proiectului „Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”. Activitatea se va desfăşura la Biblioteca Universităţii din Oradea. Această conferință de management al carierei este cea de a cinsprezecea conferinţă din ciclul de 16, organizate în cadrul proiectului. Evenimentul va avea o durată estimată de trei ore. În debutul conferinţei studenţii vor primi mapele proiectului şi vor semna lista de prezenţă. În cele ce urmează, coordonatorul local grup ţintă, psiholog Maghiar Daniela va oferi informaţii suplimentare cu privire la proiect şi activităţile următoare. Coordonatorul local evenimente, psiholog Dana Bodea le va prezenta studenţilor activităţile opţionale din cadrul proiectului.

Acţiunea studenţilor - Donând sânge salvezi o viaţă!

Published At: 05/05/2015 09:54 - (4669 Reads)
Informații de interes public

„VAMPIRE CUP” este o competiţie internaţională de donare de sânge între toate organizaţiile membre IPSF (International Pharmaceutical Students' Federation ). La ora actuală, în majoritatea ţărilor, inclusiv în România, există o rezervă insuficientă de sânge, care poate fi obținută doar prin donații regulate din partea donatorilor voluntari, care nu doresc o recompensă materială. Personalul care se ocupă de aceasta este obligat, tot timpul, să asigure cantitatea necesară, dar punând accent şi pe calitate.

Ședinţa Senatului Universităţii din Oradea din 27 aprilie 2015

Published At: 30/04/2015 10:03 - (4017 Reads)
Informații de interes public

Comisia de Relaţii Interne şi Internaţionale vă informează despre subiectele discutate în şedinţa Senatului Universităţii din Oradea de luni, 27 aprilie 2015.

La orizont, admiterea 2015

Luni (27 aprilie a.c.), membrii Senatului au analizat şi dezbătut, în prezenţa rectorului şi a prorectorilor, o serie de documente privind starea universităţii în 2014, stadiul de îndeplinirea obiectivelor din Planul Operaţional aferent aceleiaşi perioade, precum şi Programul de politici, strategii şi acţiuni privind calitatea. În grupajul alăturat, inserăm câteva ştiri de interes mai larg din celelalte documente aflate pe ordinea de zi.

Conferinţă de Management al Carierei pentru studenţii de la Facultatea de Teologie Ortodoxă “Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”

Published At: 28/04/2015 14:24 - (4626 Reads)
Informații de interes public

Vă invităm miercuri, 29 aprilie 2015, de la ora 16, la Biblioteca Universitatii din Oradea, la Conferinţa de Management al Carierei dedicată studenţilor de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman”, toate specializările, organizată în cadrul Proiectului „Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”.

First PageFast PrevPage: 47/70Fast NextLast Page
14045464748495470
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

150 online users