Loading...
 

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești pe Teme de Silvicultură și Protecția Mediului

Published At: 09/06/2021 10:38 - (1634 Reads)
Evenimente desfasurate

În data de 28 mai 2021 a avut loc Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești pe Teme de Silvicultură și Protecția Mediului organizată în format online de Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din Brașov și Facultatea de de Silvicultură din Suceava, manifestare ajunsă la a VI-a ediție, la care au participat și studenți ai Universității din Oradea, Facultatea de Protecția Mediului, Departamentul de Silvicultură și Inginerie Forestieră.

Cea de-a XI-a Ediție a Simpozionului Științific Studențesc ,,Protecția mediului –prezent și viitor''

Published At: 08/06/2021 10:31 - (1500 Reads)
Evenimente desfasurate

În data de 04.06.2021 a avut loc la Hotelul Continental Forum Oradea, cea de-a XI-a Ediție a Simpozionului Științific Studențesc ,,Protecția mediului –prezent și viitor'' organizat de Departamentul de Ingineria Mediului de la Facultatea de Protecția Mediului –Universitatea din Oradea. Manifestarea a fost dedicată ,,Zilei Mondiale a Mediului" și a constituit un bun prilej în care studenții și-au prezentat cele mai importante realizări în cercetare din anul precedent, sub coordonarea cadrelor didactice.

Reuniune de lucru CCIFER - Universitatea din Oradea

Published At: 08/06/2021 10:06 - (1413 Reads)
Evenimente desfasurate

Miercuri, 9 iunie 2021, reprezentații Universității din Oradea se întâlnesc, online, cu delegații Camerei de Comerț și Industrie Franceză din România (CCIFER), pentru o reuniune de lucru în cadrul căreia se va discuta despre programele academice, stagiile de practică în contextul actual, competențele și meseriile de mâine.

Școala de vară POLIS

Published At: 08/06/2021 08:58 - (1731 Reads)
Evenimente desfasurate

În intervalul 19 iulie – 1 august 2021, elevii de liceu, din județul Bihor și județele învecinate, pasionați sau dornici să afle mai multe despre ce înseamnă cercetarea istorică, relațiile internaționale, științele politice sau jurnalismul pot participa la: ateliere, activități recreative, sesiuni ce au ca scop consilierea în carieră. Școala de vară POLIS este o ocazie de a afla ce vrei să faci în viață, pentru a lega noi prietenii, a cunoaște oameni deosebiți și de a atinge oportunități internaționale cum rar pot fi întâlnite.

Simpozion internațional la Oradea

Published At: 07/06/2021 12:44 - (1550 Reads)
Evenimente desfasurate

În contextul proclamării anului 2021, ca anul omagial al pastorației românilor din afara României și anul comemorativ al celor adormiți în Domnul; valoarea liturgică și culturală a cimitirelor” în Patriarhia Română, Facultatea de Teologie Ortodoxă ,, Episcop Dr. Vasile Coman”, din cadrul Universității din Oradea, organizează în anul 2021 o serie de manifestări științifice la care vor participa cadre didactice din țară și din străinătate, precum și doctroranzi, masteranzi și studenți.

Viitorii economiști sunt în „actualitate”

Published At: 07/06/2021 12:07 - (1481 Reads)
Evenimente desfasurate

Trei studente ale Facultății de Științe Economice a Universității din Oradea: Elisa-Maria-Ines Ban, Florina Ioana Galea și Ana Gorbatiuc, au obținut „Premiul pentru actualitate”, la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare (ONEF), faza națională, secțiunea licență

Simpozion cu tematică istorică, dedicat revoluției lui Tudor Vladimirescu

Published At: 04/06/2021 15:46 - (1495 Reads)
Evenimente desfasurate

În ziua de 4 iunie 2021, sub egida Departamentului de Istorie al Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, a Universității din Oradea, a avut loc cea de a XXX-a Sesiune Anuală de Comunicări Științifice Istorie – Arheologie. Evenimentul face parte din seria de manifestări menite să marcheze împlinirea a 55 de ani de învățământ superior orădean și a 20 de ani de studii doctorale în Istorie, la Universitatea din Oradea. Sesiunea din acest an a fost dedicată bicentenarului mișcării revoluționare conduse de Tudor Vladimirescu.

Universitatea din Oradea – școală de vară pentru viitorii economiști

Published At: 04/06/2021 10:33 - (1700 Reads)
Evenimente desfasurate

Anul acesta, proiectul școala de vară pentru elevi, „Oradea Economic Summer School” (ORADESS), se va desfășura online, informează prof. univ. dr. habil. Olimpia Ban, membră a Consiliului Departamentului de Economie și Business din Facultatea de Științe Economice a Universității din Oradea.

Prof. univ. dr. Adrian Curaj, directorul general al UEFSCDI, la Universitatea din Oradea

Published At: 03/06/2021 14:21 - (1756 Reads)
Evenimente desfasurate

Azi, 3 iunie 2021, fostul ministru al Educației, prof. univ. dr. Adrian Curaj, directorul general al Unității Executive pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFSCDI), a fost prezent la Universitatea din Oradea. Cu acest prilej, prof. univ. dr. Adrian Curaj s-a întâlnit, în sala de conferințe a bibliotecii universității, cu rectorul instituției și conducătorii departamentelor de cercetare ale Universității din Oradea. La întâlnire a luat parte și senatorul prof.univ.dr.habil. Adrian Hatos, președintele Comisiei pentru Știință, Inovare și Tehnologie din Senatul României.

Simpozionul ENERGIE-RESURSE-MEDIU al studenților orădeni SERM STUDO 2021 - Ediția A X-a

Published At: 02/06/2021 12:54 - (1581 Reads)
Evenimente desfasurate

În perioada 20-22 mai 2021, la Baza didactică și de cercetare „Gaudeamus” din Stâna de Vale s-a desfăşurat cea de - a X - a ediţie a “Simpozionului Energie – Resurse – Mediu a Studenţilor Orădeni - SERM STUDO 2021”, o ediție aniversară, la care – din cauza măsurilor de siguranță sanitară – au participat doar studenți ai Universității din Oradea. Echipa organizatoare a simpozionului a fost compusă din cadre didactice și studenți ai Facultății de Inginerie Energetică și Management Industrial, Departamentul de Inginerie Energetică, sprijiniți fiind de centrul de cercetare CCSISEO, precum şi de asociaţiile studenţeşti ASIO şi USO.

Întâlnire cu MIHAELA ANICA în cadrul proiectului ROSE

Published At: 01/06/2021 11:48 - (1268 Reads)
Evenimente desfasurate

Departamentul Muzică al Facultății de Arte o are ca invitată miercuri 02.06.2021, începând cu ora 12:00, pe Mihaela Anica, artist interpret, pedagog, reprezentant în România al „Wiener Floetenwerkstatt” (Atelier Tomasi), cel mai important constructor şi furnizor de flaute din Austria Muzician înzestrat cu o mobilitate artistică remarcabilă, Mihaela Anica desfăşoară –atât în Austria, ţara sa de adopţie, cât şi dincolo de graniţele acesteia –o bogată activitate scenică, interpretând, în numeroase recitaluri şi concerte, unele dintre cele mai valoroase lucrări din întreaga creaţie camerală şi concertantă dedicată flautului.

First PageFast PrevPage: 61/103Fast NextLast Page
150596061626372103
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

145 online users