Loading...
 

INTERNATIONAL GALA, ediția a doua, Un eveniment de succes al studenților străini de la Universitatea din Oradea

Published At: 09:56 - (237 Reads)
Evenimente desfasurate

Sala de conferințe a Universității din Oradea a fost gazda celei de-a doua ediții a „International Gala”, eveniment care a avut loc la 19 mai 2024. „A fost, și de această dată, o celebrare a diversității culturale și a performanțelor academice ale studenților internaționali de la Universitatea din Oradea”, spune Corina Ardelean, șef Birou „Admitere 365” și sufletul „petrecerii”.

EU GREEN – Universitatea din Oradea a marcat International Day of Light

Published At: 22/05/2024 12:13 - (218 Reads)
Evenimente desfasurate

În cadrul alianței EUGREEN, în data 21 Mai 2024, echipa WP Engagement for Sustenability, formată din: prorector prof. univ. dr. Mariana Mureșan, prodecan conf. univ. dr. Constantin Țoca, psiholog dr. Adriana Borza și Bianca Minciună, au organizat evenimentul intitulat The Importance of LIGHT in our LIFE, pentru a marca Ziua Internațională a Luminii.

„Silviu Dragomir este un istoric de primă mărime, de valoare europeană, care merită să fie readus în circuitul ideilor”, spune profesorul emerit Paul E. Michelson

Published At: 16/05/2024 12:33 - (483 Reads)
Evenimente desfasurate

Paul E. Michelson, profesor emerit la Universitatea din Huntington SUA, vechi prieten al României, expert în istoria modernă și contemporană a țării noastre a conferențiat miercuri - 15 mai 2024, la Universitatea din Oradea. Aula Magna a universității, locul în care a avut loc conferința științifică, a fost plină de studenți, profesori și elevi ai Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu”, veniți să-l asculte pe reputatul savant american vorbind despre istoricul Silviu Dragomir și contribuția sa la scrierea istoriei revoluției de la 1848 în Transilvania.

Un universitar orădean în sprijinul antreprenorilor din Mauritius

Published At: 15/05/2024 11:02 - (388 Reads)
Evenimente desfasurate

Reputat specialist în domeniul ei de activitate, conf. univ. dr. ing. Adina Albu, expert în designul produselor din piele și marochinărie, în cadrul Departamentului Textile-Pielărie și Management Industrial, al Facultății de Inginerie Energetică și Management Industrial de la Universitatea din Oradea, a fost invitată în Mauritius pentru a da o mână de ajutor la dezvoltarea afacerilor cu specific local.

Page: 1/99Fast NextLast Page
1231199
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

93 online users