Loading...
 

Studenții Farmaciști discută despre diabet

Published At: 23/11/2021 14:11 - (1728 Reads)
Evenimente desfasurate

Asociația Studenților Farmaciști din Oradea (A.S.F.O.) organizează un webinar public în cadrul căruia vor fi prezentate noțiuni legate de diagnosticarea, cauzele și tratamentul diabetului.

Mediciniștii orădeni dezbat probleme de bioetică

Published At: 23/11/2021 12:05 - (1825 Reads)
Evenimente desfasurate

Ultimul eveniment programat să se desfășoare în cadrul „Zilelor SCORP” (Departamentul pentru Drepturile Omului și Pace al Asociației Studenților Mediciniști din Oradea - A.S.M.O.) este un webinar intitulat „Cercul de bioetică”.

Universitatea din Oradea, A.S.M.O. organizează seminar de larg interes, deschis tuturor celor interesați, despre tatuaje și ținute provocatoare

Published At: 22/11/2021 12:53 - (1398 Reads)
Evenimente desfasurate

Asociația Studenților Mediciniști din Oradea (A.S.M.O.) va fi gazda unei noi dezbateri, online, pe teme de mare interes pentru tineri: tatuajele și ținutele provocatoare. Webinarul, care face parte din seria de activități dedicate „Zilelor SCORP” (Departamentul pentru Drepturile Omului și Pace din cadrul organizației studenților mediciniști) poartă titulul: „De ce judecăm persoanele cu tatuaje și îmbrăcate provocator?”.

A.S.M.O. provoacă publicul la o dezbatere despre fenomenul violenței domestice

Published At: 22/11/2021 12:39 - (1755 Reads)
Evenimente desfasurate

Din nefericire, violența domestică nu e deloc un fenomen necunoscut în țara noastră, ba chiar am putea spune că are „tradiție”. Pentru a înțelege, mai ales, care sunt mecanismele psihologice ce stau în spatele acestor tratamente degradante, care prejudiciază viața de familie și pun în pericol sănătatea și integritatea membrilor ei, Asociația Studenților Mediciniști din Oradea (A.S.M.O.) organizează o conferință publică pe tema violenței domestice.

Despre greci, venețieni, otomani, istorie, cultură și civilizație. Doi profesori ai celei mai importante universități a Greciei conferențiază la Universitatea din Oradea

Published At: 19/11/2021 14:26 - (2331 Reads)
Evenimente desfasurate

Sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea va găzdui miercuri, 24 noiembrie 2021, începând cu ora 14:00, un eveniment provocator din punct de vedere intelectual. Doi profesori, ai celei mai importante universități a Greciei, Universitatea Națională și Kapodistriană din Atena, vor vorbi despre două momente semnificative pentru cultura și istoria țării lor dar și a Europei.

In memoriam conf. univ. dr. Gheorghe Oros

Published At: 16/11/2021 15:54 - (1576 Reads)
Evenimente desfasurate

Pe plan academic, conf. univ. dr. Gheorghe Oros, de la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea, a avut o activitate unanim apreciată de studenți, rezidenți, și de colegi. A fost profund implicat în procesul de formare a asistenților și a studenților la medicină.

Comisia Municipală pentru Urbanism și Amenajarea Teritoriului a avizat construcția primelor două, din cele trei, noi cămine ale Universității din Oradea

Published At: 16/11/2021 14:56 - (1255 Reads)
Evenimente desfasurate

Primele cămine ale Universității din Oradea vor avea 234 de camere și un total de 464 de locuri, din care patru vor fi rezervate persoanelor cu dizabilități. Comisia Municipală pentru Urbanism și Amenajarea Teritoriului (C.M.U.A.T.) a avizat construcția căminelor, în campusul universității.

Webinar „Perspectiva psihologică asupra fenomenului de bullying”

Published At: 15/11/2021 11:41 - (1394 Reads)
Evenimente desfasurate

Asociația Stundenților Mediciniști din Oradea (A.S.M.O.) organizează o conferință, online, despre fenomenul de bullying din perspectiva psihologică. „Evenimentul are ca scop deschiderea unor discuții etice, împreună cu invitații psihologi, pentru înțelegerea fenomenului, din dorința de diminuare a acestui comportament. La acest proiect vor participa psihologi care ne vor prezenta mecanismele psihologice din spatele bullying-ul-ui și vor răspunde și la posibilele întrebări ale participanților”, explică organizatorii.

De Crăciun, studenții mediciniști aduc o rază de speranță

Published At: 12/11/2021 15:46 - (1606 Reads)
Evenimente desfasurate

Asociația Studenților Mediciniști din Oradea a dat startul campaniei umanitare pe care o organizează, an de an, în preajma sărbătorii Crăciunului. De această dată A.S.M.O. și-a ales ca deviză a campaniei, cuvintele scriitorului Octavian Paler: „Dragostea e speranță și, fără speranță, lumea nu ar exista”.

First PageFast PrevPage: 47/99Fast NextLast Page
13745464748495799
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

94 online users