Olimpiadele studenţilor economişti, ajunse la VIII-a ediţie, sunt organizate de facultăţile membre ale AFER - Asociaţia Facultăţilor de Economie din România. Prima ediţie a olimpiadelor studenţeşti a avut loc în anul 2006, tot la Oradea, în domeniul Management. Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii din Oradea este membră fondatoare a AFER, din anul 2005.

Lucrările Olimpiadei se vor desfăşura în clădirea Facultăţii de Ştiinţe Economice din campusul universitar. Marele premiu poartă numele personalității profesorului Mihai Constantin Demetrescu, părinte fondator al marketingului academic românesc, dascăl al Universităţii din Oradea între anii 1991 şi 2001. Premierea celor mai bune lucrări va avea loc vineri, 24 mai 2013, de la ora 9, în Aula Magna.

Partenerii evenimentului sunt AGER - Asociaţia Generală a Economiştilor din România şi The Leadership Institute din SUA. Partener media este cotidianul Economistul.

Mai multe detalii legate de această competiție studențească organizată la Oradea se găsesc pe pagina web http://steconomiceuoradea.ro/wp/onef2013/.

 

Decan,

Conf. univ. dr. Adriana GIURGIU

 

Preşedintele Comitetului de organizare al Olimpiadei,

Conf. univ. dr. Dorin-Cristian COITA

Director al Departamentului de Management-Marketing

 

BC Nr. 69 din 22.05.2013