În peste 250 de orașe europene și 15 orașe din România copii şi oameni mari, entuziaşti şi sceptici, vor sărbători Noaptea Cercetătorilor Europeni prin organizarea unor serii de evenimente care au ca scop apropierea publicului larg de fascinanta lume a cercetării.

Participanţii se vor bucura şi de Zona SciFUN. Aceasta este dedicată științei interactive, zona experimentelor distractive legate de știință, zona unde descoperi explorând ştiinţa prin activităţi captivante, jocuri scifun. Participanții vor experimenta și își vor testa înclinațiile spre știință.

Una dintre surprizele de anul acesta constă în organizarea a două serii de Visiting Tour, de la orele 18.00, respectiv 19.00. Cu această ocazie vizitatorii vor avea şansa de a vedea trei dintre cele mai moderne infrastructuri de cercetare de la Universitatea din Oradea.

Vă aşteptăm cu drag, copii şi părinţi, bunici şi nepoţi, studenţi şi elevi la Noaptea Cercetătorilor. Veniţi împreună cu prietenii sau cu familia! Acest eveniment reprezintă o oportunitate excelentă pentru cercetători de a se deschide şi de a se face cunoscuţi publicului larg.

Partenerii evenimentului sunt:

 1. INSPECTORATUL DE POLIŢIE BIHOR
 2. JANDAMERIA BIHOR
 3. MUZEUL „ŢĂRII CRIŞURILOR”
 4. SMURD BIHOR
 5. LICEUL TEORETIC „ADY ENDRE”
 6. CERCETAŞII
 7. ASTROCLUB
 8. CONNECTRONICS ROMÂNIA SRL
 9. DEKOR MANIA
 10. INOE-ICIA, CLUJ – NAPOCA
 11. ÎNTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ DRAGOŞ GLIGOR
 12. SC CELESTICA SRL
 13. DRONSHOP ORADEA
 14. PLEXUS ORADEA

Sprijinul în mediatizarea activităţilor din cadrul evenimentului ne este oferit de partenerii media: Bihoreanul, Crişana, Digi24Oradea, Evenimente Oradea, Jurnalul Bihorean, OradeaPress, OviDan, Radio Transilvania, TTVOradea, Zi de Zi Oradea&Bihor.

Programul şi detalii despre eveniment pot fi găsite pe:

www.noapteacercetatorilor.eu 

https://youtu.be/5gcIEnT00_Y

https://www.facebook.com/UniversitateaDinOradea/?ref=bookmarks

https://www.facebook.com/NoapteaCercetatorilor/

 

Biroul de Comunicare

Image