Această specializare funționează în cadrul a patru facultăți de inginerie. Prof.univ.dr.ing.habil. Constantin Bungău, Rectorul Universității din Oradea este promotorul acestui demers, fiind abilitat în “Inginerie şi Management”, încă din anul 2014. Acestuia i s-au alăturat alţi trei conducători de doctorat din acest domeniu: prof.univ.dr.ing.habil. Călin-Florin Băban, conf.univ.dr.ing.habil. Gabriela Tonț și prof.univ.dr.ing. habil.  Marius Băban, toți titulari în cadrul  UO.

Domeniul de doctorat “INGINERIE şi MANAGEMENT” va funcționa în cadrul Şcolii Doctorale de Inginerie de la Facultatea  de Inginerie Managerială și Tehnologică (IMT).

În cadrul Universității din Oradea în domeniul fundamental Științe Inginerești se mai organizează doctorat în domeniile: INGINERIE INDUSTRIALĂ, INGINERIE ELECTRICĂ, INGINERIE ENERGETICĂ și AGRICULTURĂ.

Prin această acreditare se confirmă recunoașterea la nivel național a cercetării de excelență realizată la UO în domeniul “INGINERIE și MANAGEMENT”, un indicator de performanță pe care Universitatea din Oradea îl are ca obiectiv în planul strategic și pentru alte domenii de doctorat.

Biroul de Comunicare

Image