In cadrul evenimentului doamna conf.univ.dr. Agnes Nagy, membru al Consiliului de Administratie al BNR, va sustine prelegerea publica cu tema „Stabilitatea financiara- provocare la nivel European, care va fi urmata de o sesiune interactiva de intrebari si raspunsuri. Deschiderea va fi marcata de cuvantul domnului prof. univ. dr. Constantin Bungau, rector al Universitatii din Oradea.

La manifestare vor participa cadre didactice si studenti ai Universitatii din Oradea, reprezentanti ai BNR, reprezentanti ai comunitatii de afaceri locale, mass media.

Proiectul ”BNR – Zilele portilor deschise pentru studentii economisti”, parte a activitatii de comunicare externa a BNR, se adreseaza studentilor, masteranzilor si cursantilor scolilor doctorale avand ca obiectiv general imbunatatirea nivelului de cunoastere si intelegere, in mediul universitar, a activitatii bancii centrale, a rolului, functiilor si implicatiilor deciziilor acesteia in economia romaneasca. In suita proiectelor de sprijinire a educatiei financiare, ”BNR – Zilele portilor deschise pentru studentii economisti”, lansat in 2009 cu patru universitati partenere si 120 de participanti, s-a dezvoltat, ajungand astazi la un parteneriat cu 22 de universitati si peste 1100 de studenti, masteranzi si doctoranzi care au beneficiat de prezentarile lectorilor BNR.

 

Biroul de Comunicare

Nr. 172 din 29.11.2013