Evenimentul a avut loc, luni, 14 noiembrie 2022, la Opera Națională din București, fiind organizat de Asociația Tech Lounge, în parteneriat cu Fundația Româno-Americană și Universitatea Politehnica din București.

La Gala Innovation Labs au fost prezenți: reprezentanți ai startup-urilor tech și ai ecosistemului de inovare, parteneri de business și academici, fondatori de startup-uri de succes Innovation Labs, investitori, jurnaliști, oameni politici și oficiali guvernamentali.

„Asociația Tech Lounge a ridicat Innovation Labs la nivel național, creând un program de pre-accelerare ancorat în universități, care îi ajută pe tinerii participanți în program să își transforme viziunea în realitate, ghidându-i în parcursurile lor, de la idei creative la prototipuri de produse axate pe utilizatori reali. (...) Considerăm că, prin eforturile comune ale tuturor celor care acționează ca agenți de schimbare, de la an la an, ecosistemul antreprenorial din țara noastră își crește ritmul de dezvoltare a proprietății intelectuale, precum și al potențialului creativ de identificare a unor soluții tehnologice cheie pentru problemele unei societăți globale tot mai dinamice. Prin susținerea acestui ecosistem, ne dorim să stimulăm investițiile străine, să sporim numărul întreprinderilor mici și mijlocii din țara noastră și să consolidăm împreună locul României pe harta antreprenoriatului în lume”, se precizează în comunicatul de presă dat publicității de organizatori cu prilejul evenimentului.

Biroul de Comunicare