Astfel, donatorii sunt invitați zilnic, între orele 7:30-11:30, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea de pe strada Louis Pasteur, nr. 30, până vineri, 7 decembrie 2018. Mai multe informaţii pot fi obținute și online pe pagina proiectului local: http://facebook.com/doneaza.oradea.

Această campanie se desfășoară pe parcursul a 5 zile, atât în Oradea precum și în alte centre universitare din ţară (București, Cluj, Iași, Craiova, Brașov, Sibiu, Constanţa, Timișoara, Târgu-Mureș și Galați).

Spitalele din România se confruntă cu o acută criză de sânge, iar prin acest Proiect Național se urmărește informarea şi sensibilizarea întregii comunități cu privire la actul nobil al donării și mobilizarea a unui număr cât mai mare de oameni care să vină să doneze sânge, oferind astfel sprijin celor care au nevoie de transfuzii sangvine.

La Oradea, voluntarilor de la ASMO li s-au alăturat Crucea Roșie Oradea, Beard Brothers Oradea, SSCR Oradea, Uniunea studenților din Oradea, ASEO (Asociația Studenților Economiști din Oradea), ASIO (Asociația Studenților Ingineri din Oradea), ASFO (Asociația Studenților Farmaciști din Oradea), ELSA (The European Law students’ association Oradea), ALUMNI, ASUO.

Obiectivele acestei campanii sunt acelea de a modela comunitatea, de a promova valorile sociale prin susţinerea şi salvarea vieţilor omenești. O unitate de sânge donată salvează trei vieți.

DONEAZĂ SÂNGE! FII EROU!

Organizator local: ASOCIAŢIA STUDENŢILOR MEDICINIŞTI DIN ORADEA (ASMO), prin Departamentul de Sănătate Publică (SCOPH).

Parteneri: Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, Universitatea din Oradea/Facultatea de Medicină şi Farmacie, Clinica Lavinia Davidescu, CSM ORADEA, Steam Pub.

Sponsori: FLONUT print, Plăcitntescu, SYKES

Sponsori naționali: Terapia

Biroul de Comunicare


Image Image