În cadrul conferinței SRUMB vor fi organizate mese rotunde, sesiuni științifice, prezentări de cazuri clinice, conferințe și simpozioane. De asemenea va fi organizată o conferință sub egida Societății Mondiale de Ultrasonografie care va avea ca participanți, personalități din lumea medicală națională și internațională. Societatea Națională de Radiologie va fi și aceasta prezentă cu sesiuni comparative de imagistică. Programul cursului endorsed va include o zi și jumătate de prezentări de lucrări de referință, având un conținut atât teoretic, cât și practic, incluzând sesiuni demonstrative. Ca în fiecare an, cele mai bune lucrări științifice orale, postere și prezentări de caz vor fi premiate.

            La acest eveniment sunt așteptați să participe rezidenți și medici din următoarele ramuri: medicină internă, gastroenterologie, medicină de urgență, radiologie și imagistică medicală, endocrinologie, medicină de familie, ginecologie, urologie, pediatrie, cardiologie, reumatologie și chirurgie. Studenții vor avea și aceștia parte de o sesiune educațională organizată de Societatea Română de Ultrasonografie în colaborare cu Universitatea din Oradea.

        Vă invităm să luați parte la conferința de presă ce va avea loc în data de 30 mai, începând cu ora 14:30 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, , Parcul 1 Decembrie nr. 1. Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să vizitați site-ul evenimentului: http://medevents.ro/conferintasrumb2013/.

 

Conf. Dr. Ciprian Brisc

Preşedintele Comitetului de Organizare