Loading...
 

Anunț demarare activități grup țintă

Published At: 19/02/2024 16:19 - (81 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea anunță, în conformitate cu Metodologia de selecție a grupului țintă, demararea activităţilor de selecţie a grupului ţintă studenţi şi cadre didactice care vor beneficia de programe de formare competenţe digitale avansate.

DPPD – aproape trei decenii de excelență în domeniul didactic și pedagogic

Published At: 19/02/2024 13:20 - (386 Reads)
Evenimente desfasurate

În cadrul Universității din Oradea funcționează, începând din anul 1996, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic (DPPD). La acea vreme, înființarea departamentului a reprezentat o necesitate obiectivă, în raport cu restructurarea formării cadrelor didactice în noul context democratic și cu nevoia crescândă de programe de formare continuă a profesorilor la nivel academic.

Masterclass de fotografie, cu maestrul Ovi D. Pop, dedicat studenților, cadrelor didactice și personalului Universității din Oradea

Published At: 16/02/2024 12:23 - (275 Reads)
Evenimente desfasurate

Eveniment inedit la Universitatea din Oradea. Pentru a încuraja participarea studenților, a profesorilor și a membrilor personalului la concursul de fotografie „Colecție de emoții în diversitate” – organizat sub patronajul EU GREEN, maestrul fotograf Ovi D. Pop va susține un curs de tip masterclass. Cursul de măiestrie în arta fotografică va avea loc în data de 29 februarie 2024, de la ora 16:00, în Aula Universității din Oradea.

Facultatea de Litere marchează „Ziua Internațională a Limbii Materne”

Published At: 16/02/2024 11:23 - (242 Reads)
Evenimente desfasurate

Colocviul „Ziua Internațională a Limbii Materne” a fost inițiat de prof. univ. dr. habil. Florin Cioban și este, în acest an, organizat de: Facultatea de Litere a Universității din Oradea, Universitatea Creștină Partium din Oradea, Universitatea „Eötvös Lorand” din Budapesta și Casa Corpului Didactic a Județului Bihor. Evenimentul va avea loc în data de 21 februarie, cu începere de la ora 14:30, în Sala de Consiliu, corpul J, etajul I, Universitatea din Oradea, str. Universității, nr. 1.

Lansare de carte - Studia Interdisciplinaria. In memoriam Magistri Barbu Ștefănescu

Published At: 16/02/2024 10:07 - (147 Reads)
Evenimente desfasurate

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează, în parteneriat cu Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării din cadrul Universității din Oradea, cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, lansarea volumului Studia Interdisciplinaria. In memoriam Magistri Barbu Ștefănescu. Evenimentul va avea loc în data de 21 februarie, de la ora 12:00, la sediul instituției muzeale (Str. Armatei Române nr.1/A), în sala de expoziții temporare de la etajul III. Intrarea este liberă.

Elitele viitorului vin la Universitatea din Oradea, în cadrul programelor „Erasmus + EU GREEN”

Published At: 14/02/2024 14:13 - (314 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea este una dintre instituțiile de învățământ superior câștigătoare a unui proiect de tip Program Combinat Intensiv - BIP. În cadrul acestui program, intitulat „Introduction to Mathematical and Computational Modelling for Susteinability”, 20 de masteranzi și doctoranzi, specialiști în inteligența artificială (IA), din universitățile membre ale alianței EU GREEN, vor lua parte la o școală de vară care va avea loc la Universitatea din Oradea.

Page: 1/93Fast NextLast Page
1231193
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea


NEWSLETTER #2 EU GREEN_UO

            Buton persoane cu dizabilitati

Online pe website

68 online users