Loading...
 

Invitați de marcă, soluții inedite și momente poetice la workshop-ul studențesc „Creșterea eficienței energetice la consumatori industriali și casnici” – Ediția a VI-a

Published At: 18/10/2021 10:15 - (1764 Reads)
Evenimente desfasurate

În perioada 14-16 octombrie 2021 a avut loc cea de-a VI-a ediție a workshop-ului studențesc „Creșterea eficienței energetice la consumatori industriali și casnici”, organizat de Centrul de creație științifică și inovare al studenților energeticieni orădeni (CCSISEO) din cadrul Departamentului de Inginerie Energetică al Facultății de Inginerie Energetică și Management Industrial (FIEMI), de la Universitatea din Oradea în colaborare cu Asociația Clusterul de Cercetări Științifice, Inovare și Studii Europene din Oradea (ACCSISEO), Asociația Generală a Inginerilor din România - Filiala Arad, Asociația Studenților Ingineri din Oradea.

ANUNȚ PRIVIND ÎNCEPEREA PROIECTULUI SISTEM INOVATIV DE VALORIFICARE A ENERGIEI DIN BIOMASĂ CU EFICIENȚĂ RIDICATĂ

Published At: 18/10/2021 08:44 - (1504 Reads)
Evenimente desfasurate

CLIMAROL PREST SRL cu sediul în Municipiul Oradea, str. Grigore Ureche, nr. 15, Sc. C, ap. 48, jud. Bihor, cod poștal 410485, România, derulează, începând cu data de 24.09.2021, proiectul „SISTEM INOVATIV DE VALORIFICARE A ENERGIEI DIN BIOMASĂ CU EFICIENȚĂ RIDICATĂ” cod SMIS 123392 în parteneriat cu UNIVERSITATEA DIN ORADEA cu sediul în Municipiul Oradea, România, Str. Universității nr. 1, județul Bihor, cod poștal 410087, România, conform contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Pentru o „studenție memorabilă”, înscrieți-vă-n USO!

Published At: 15/10/2021 09:39 - (1383 Reads)
Evenimente desfasurate

Uniunea Studenților din Oradea (USO) caută noi membri. Campania de recrutare se încheie la data de 17 octombrie, așa că aceia care își doresc să facă din viața de student o experiență memorabilă și edificatoare, deopotrivă, trebuie să se grăbească. Înscrierea e foarte simplă și dovedește că studenții de la USO sunt în pas cu vremurile. Înrolarea se poate face scanând codul QR de pe afiș sau accesând: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZqb5CqLMWUbRp3u_dqqUMSljZLK-EpjfgFT2sU5Vv-fCd4A/viewform

Universitatea din Oradea - workshop studențesc „Creșterea eficienței energetice la consumatori industriali și casnici” – Ediția a VI-a

Published At: 13/10/2021 09:15 - (1227 Reads)
Evenimente desfasurate

În perioada 14-16 octombrie 2021 va avea loc, la Băile Felix și Oradea, cea de-a VI-a ediție a workshop-ului studențesc „Creșterea eficienței energetice la consumatorii industriali și casnici”, organizat de Centrul de Creație Științifică și Inovare al Studenților Energeticieni Orădeni (CCSISEO), în colaborare cu Asociația Clusterul de Cercetări Științifice, Inovare și Studii Europene din Oradea, Asociația Generală a Inginerilor din România - Filiala Arad, Asociația Studenților Ingineri din Oradea.

Prof. univ. dr. habil. Sorin Șipoș a participat la conferința aniversară „Repere instituționale ale cercetării istorice românești de ieri și de azi”

Published At: 12/10/2021 12:22 - (1452 Reads)
Evenimente desfasurate

Directorul Școlii Doctorale de Istorie a Universității din Oradea, prof. univ. dr. habil. Sorin Șipoș, a participat la lucrările conferinței „Repere instituționale ale cercetării istorice românești de ieri și de azi”. Evenimentul face parte din seria de manifestări dedicate Zilelor Academice Clujene, desfășurate pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie 2021.

Putea să aleagă Viena sau Clujul, dar a decis să rămână la Universitatea din Oradea

Published At: 12/10/2021 11:08 - (1905 Reads)
Evenimente desfasurate

Ana Carina Niculaș, o speranță a flautului românesc, spune că „acasă contează!” La doar 19 ani, Ana Carina Niculaș este mai mult decât o tânără speranță a flautului. Studenta care a ales să își continue evoluția artistică la Universitatea din Oradea, sub îndrumarea lect. univ. dr. Ariadna Zenaida Mircescu, de la Departamentul de Muzică al Facultății de Arte, și-a confirmat deja talentul, prin bogata activitate competițională și artistică de până acum, dar și prin numeroasele premii de prestigiu obținute.

Absolvente ale Universității din Oradea pe podiumuri de modă din străinătate

Published At: 11/10/2021 11:10 - (1419 Reads)
Evenimente desfasurate

Lect. univ. dr. Olimpia Urdea, cadru didactic al Departamentului de Arte Vizuale, programul de studii Modă - Design Vestimentar, de la Facultatea de Arte a Universității din Oradea, este un nume deja consacrat în domeniul cercetărilor ce privesc utilizarea mătăsii în costumul tradițional și în industria modei. Ca urmare a acestui fapt, ea a fost cooptată în proiectul internațional „Drumul Mătăsii în Modă”.

Workshop: Inovație, Tech Transfer și IP pentru Dezvoltare de Produs

Published At: 11/10/2021 09:18 - (1125 Reads)
Evenimente desfasurate

Sub egida inițiativei DIH4Society, Hub de Inovare Digitală pentru Societate, proiect la care Universitatea din Oradea este punct de contact teritorial, iar prorectorul prof. univ. dr. Anca Dodescu este reprezentant teritorial, va avea loc workshop-ul: Inovație, Tech Transfer și IP pentru Dezvoltare de Produs.

CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ MASS-MEDIA ÎN POSTCOMUNISM: MOȘTENIRE, EVOLUȚIE, TENDINȚE

Published At: 07/10/2021 14:44 - (1219 Reads)
Evenimente desfasurate

Ce-a de a VI-a ediție a seriei de conferințe internaționale, organizate sub titlul: „Mass-media în post comunism – moștenire, evoluție, tendințe, va avea loc în data de 15 octombrie 2021, numai în format on-line. De această dată profesori, profesioniști și cercetători din domeniul presei își propun să sondeze, „EVOLUȚIA MASS-MEDIA LOCALE ÎN POSTCOMUNISM, PROIECTE, ÎMPLINIRI, PERSPECTIVE”.

Prof. univ. dr. Sergiu Bălțătescu – coautor al studiului „Lumea copiilor”

Published At: 06/10/2021 12:47 - (1544 Reads)
Evenimente desfasurate

Cadru didactic al Departamentului Sociologie – Asistență Socială, al Facultății de Științe Socio-Umane a Universității din Oradea, prof. univ. dr. Sergiu Bălțătescu este coautorul unei cercetări științifice internaționale care și-a propus să sondeze nivelul de satisfacție al copiilor cu privire la propria viață. Conform datelor din studiul „Lumea copiilor”, românii cu vârsta între 8 și 12 ani se declară, în mare, foarte mulțumiți de viața lor, de locuință, de familie și de prieteni.

First PageFast PrevPage: 52/101Fast NextLast Page
141505152535463101
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

326 online users