Scopul vizitei a fost acela de a identifica modalităţi de colaborare între Universitatea din Oradea şi Republica Belarus, ambasadorul arătându-se încântat, atât de programul educaţional oferit de universitatea noastră, cât şi de campusul universitar. Excelenţa Sa şi-a arătat deschiderea spre a face unele demersuri în vederea promovării Universităţii din Oradea în rândul universităţilor din Republica Belarus pentru încheierea unor viitoare colaborări.

La finalul acestei întâlniri, Excelenţa Sa a semnat în cartea de onoare a instituţiei.

Universitatea din Oradea este considerată o universitate „internaţională”, numărul studenţilor străini care studiează aici aflându-se în creştere. Acest fapt se datorează strategiei de internaţionalizare a universităţii, iar întâlnirea de astăzi subliniează interesul conducerii universităţii de a promova instituţia pe plan internaţional. Intensificarea schimburilor reciproce de studenți și profesori și creșterea vizibilității internaționale a universităţii sunt obiective esențiale pentru noi.

"Sunt impresionat de universitatea dumneavoastră. Sunt absolut convins că vor exista în viitor oportunităţi excelente de colaborare între Universitatea din Oradea şi universităţi din Republica Belarus", a declarat amabasadorul la finalul vizitei domniei sale.

Biroul de Comunicare  


Image Image Image Image Image Image Image Image Image