Proiectul „Psihologia Violenței Domestice” face parte din inițiativele departamentului SCORP, Departamentul pentru Drepturile Omului și Pace al organizației studenților mediciniști. Scopul webinarului este, după cum spune președinta ASMO, Yasmina-Aicha Bouit, „Deschiderea unor discuții etice pentru înțelegerea fenomenului, din dorința de diminuare a acestui tip de comportament”. La discuții va participa și un psiholog, al cărui rol este acela de a le vorbi tinerilor despre mecanismele psihologice care determină astfel de atitudini și de a răspunde întrebărilor puse de participanți.

Evenimentul se va desfășura online, sub forma unui webinar, pe platforma ZOOM , în data de 23 noiembrie 2021, începând cu ora 20.00.

Pentru participa la această activitate a A.S.M.O., cei interesați trebuie să completeze următorul formular de înscriere: https://forms.gle/cKzWEnGePk8Lr3z6A.

Data limită de înscriere este 22 noiembrie 2021, ora 20:00.

A.S.M.O. precizează că datele cu caracter personal, comunicate cu prilejul participării la acest proiect, pot fi utilizate strict în scop profesional!

Biroul de Comunicare

Image