Loading...
 

Manifestări ştiinţifice la Facultatea de Protecţia Mediului

Published At: 06/11/2014 10:59 - (2335 Reads)
Informații de interes public

Vineri, 7 noiembrie 2014, ora 10, la hotel Continental va avea loc deschiderea lucrărilor simpozioanelor „Factori de risc pentru mediul înconjurător şi siguranţa alimentară” şi „Resurse naturale şi dezvoltare durabilă” organizate de către Facultatea de Protecţia Mediului, Universitatea din Oradea în colaborare cu Universitatea din Debrecen (Ungaria), Universitatea din Szeged (Ungaria) Institutul Tehnologic din Salonic (Grecia), Universitatea din Leon (Spania), Universitatea de Agricultură din Nitra (Slovacia), Universitatea S-Hertogenbosch (Olanda) Universitatea “Politehnica” Timişoara (Romania), Universitatea de Vest (Ungaria).

Conferinţa internatională organizată de Departamentul de Relaţii Internaţionale

Published At: 06/11/2014 10:55 - (2564 Reads)
Informații de interes public

Departamentul de Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării a Universităţii din Oradea organizează în perioada 6 - 9 noiembrie 2014, conferinţa internațională cu tema “Migration and European Integration of Minorities” (Migraţia şi Integrarea minorităţilor în Europa).

Seminar cu tema "Dezvoltarea abilităţilor investiţionale ale studenţilor"

Published At: 05/11/2014 10:27 - (2563 Reads)
Informații de interes public

Vă invităm joi, 6 noiembrie 2014, de la ora 16, în Aula Magna a Universității din Oradea, la seminarul cu tema "Dezvoltarea abilităților investiționale ale studenților", organizat de Bursa de Valori București în parteneriat cu SSIF IFB Finwest SA, cu sprijinul Universității din Oradea.

Târgul locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi, ediţia de toamnă 2014

Published At: 04/11/2014 18:08 - (3071 Reads)
Informații de interes public

Universitatea din Oradea prin Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera (CCSC) al Universităţii din Oradea în parteneriat cu AIESEC Oradea, organizează Târgul locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi, ediţia de toamnă 2014. Târgul locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi se va desfăşura joi, 6 noiembrie 2014, între orele 10 - 17 la Biblioteca Universității din Oradea şi se adresează tuturor studenţilor şi absolvenţilor Universităţii din Oradea.

Gala de Operă organizată de Facultatea de Arte la Liceul Greco - Catolic "Iuliu Maniu"

Published At: 04/11/2014 11:49 - (2650 Reads)
Informații de interes public

Miercuri, 5 noiembrie 2014, de la ora 18, va avea loc gala de operă organizată de Facultatea de Arte a Universităţii din Oradea în colaborare cu Episcopia Greco – Catolică şi Liceul Greco - Catolic "Iuliu Maniu". Evenimentul se adresează iubitorilor de muzică clasică fiind pus în scenă de maestrul regizor Horia Ballint.

Intrarea este gratuită.

Ziua internaţională a fizicii medicale la Universitatea din Oradea

Published At: 03/11/2014 12:28 - (2927 Reads)
Informații de interes public

Anul acesta se marchează, pentru a doua oară în istorie, Ziua Internațională a Fizicii Medicale. Data aleasă de către IOMP (Organizația Internațională de Fizică Medicală) pentru marcarea acestui eveniment este ziua de naștere a celei care este considerată prima fiziciană medicală, doamna Marie Curie. Tematica acestui an este Imagistica Medicală, mai exact, contribuția Fizicii Medicale la dezvoltarea acestei ramuri importante a medicinii. Tehnologia modernă a dus într-adevăr la o dezvoltare însemnată a metodelor de diagnostic și imagistică, de la radiografia convențională, la imagistica prin rezonanță magnetică (IRM) și, mai târziu, la imagistica prin tomografie cu emisie pozitronică (PET).

Şedinţa de Senat UO, luni 27 octombrie 2014

Published At: 28/10/2014 15:22 - (2567 Reads)
Informații de interes public

Comisia de Relaţii Interne şi Internaţionale vă informează despre subiectele discutate în şedinţa Senatului Universităţii din Oradea de luni, 27 octombrie 2014.

REFORMA UNIVERSITĂȚII

În ședința sa de luni, 27.10.2014, Senatul universitar a luat cea mai importantă decizie structurală din existența sa, cea legată de aleșii Senatului în comisia de lucru privind optimizarea funcționării universității. În prealabil s-a convenit cu Consiliul de Administrație să se constituie o comisie paritară alcătuită din câte 4 membri reprezentând, fiecare câte o parte a conducerii universității, respectiv, cea ”normativă”, Senatul și cea ”executivă”, Rectoratul, COMISIA DE PROMOVARE A OPTIMIZĂRII ACTIVITĂȚII UNIVERSITĂȚII, începând cu mandatul următor. Cei aleși în Senat pentru această misiune, au fost președintele Comisiei pentru Strategie și reformă conf. univ. dr. Radu Breja şi alti trei președinți de comisii ai Senatului universitar prof. univ. dr. Cristian Grava, conf. univ. dr. Simona Bodog şi conf. univ. dr. Ioan Țarcă. Ei au fost aprobați cu doar două voturi ”contra”.

Conferinţă de Management al carierei pentru studenţii de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, Facultatea de Ştiinţe, specializarea Informatică “Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”

Published At: 28/10/2014 12:52 - (2758 Reads)
Informații de interes public

Vă invităm joi, 29 octombrie 2014, ora 16, la Biblioteca Universităţii din Oradea, la Conferinţa de Management al carierei dedicată studenţilor tututuror specializărilor Facultăţii de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei şi studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe, specializarea Informatică, organizată în cadrul Proiectului POSDRU/ 160/ 2.1/ S/ 137280/ „Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”. Conferinţa este intitulată „De la inteligenţa umană la inteligenţa artificială şi viceversa”.

Proiect HURO "Dezvoltarea unui laborator mobil de investigare a mediului acvatic, cu scop educativ şi de cercetare, în macroregiunea Hajdú-Bihar/Bihor"

Published At: 28/10/2014 11:30 - (2974 Reads)
Informații de interes public

În data de 29 octombrie 2014 va avea loc de la ora 10.30 la Hotel Continental Open day în cadrul proiectului «Dezvoltarea unui laborator mobil de investigare a mediului acvatic, cu scop educativ şi de cercetare, în macroregiunea Hajdú-Bihar/Bihor» (HURO1101/142/1.3.2 – MOB-WATER-LAB) câştigat de Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe, în calitate de partener, având drept lider de proiect Universitatea din Debrecen, Departamentul de Hidrobiologie.

Concert omagial In memoriam Tokaji Agneta. Homage – Concert In memoriam Tokaji Agneta

Published At: 23/10/2014 11:41 - (3909 Reads)
Informații de interes public

Keywords: Concert In memoriam Tokaji Agneta, Eva Costin, Agneta Marcu, Albert Costin, Boglarka Olah, Sandor Jozsef Thurzo, Brigitta Rethi, Theodore Coresi, Erna Gergely Toth, Ferencz Tasnadi, Gabriela Olah, Beata Ichim, Robert Lukacs, Jozsef Fodor, Ioana Dascălu, Brigitta Csordas, Anca Rațiu, Filomena Giordano, Ramona Rațiu, Peter Kinda, Oradea State Philarmonic Orchestra, Classical Music Week "Symphony of autumn", The Faculty of Arts of the University of Oradea

Simpozionul studenţilor slovaci din universităţile din România

Published At: 23/10/2014 11:11 - (2928 Reads)
Informații de interes public

Vă invităm vineri, 24 octombrie 2014, de la ora 10, la Simpozionul studenţilor slovaci din universităţile din România cu tema „Personalităţi care au marcat evoluţia comunităţii slovace din România”. Evenimentul este organizat de Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor din România în parteneriat cu Universitatea din Oradea şi se va desfăşura în Sala de conferinţe a Bibliotecii universitare.

Conferinţă de Management al carierei pentru studenţii de la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, specializare Psihologie “Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”

Published At: 22/10/2014 13:42 - (3424 Reads)
Informații de interes public

Vă invităm joi, 23 octombrie 2014, ora 16, la Biblioteca Universităţii din Oradea la Conferinţa de Management al Carierei dedicată studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, specializarea Psihologie organizată în cadrul Proiectului POSDRU/ 160/ 2.1/ S/ 137280/ „Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”. Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătăţirea inserţiei pe piaţa muncii în domenii profesionale relevante specializării studiate şi propriului set de competenţe, prin dezvoltarea aptitudinilor de muncă a 5.000 de studenţi ca urmare a participării la un program integrat de consiliere şi orientare profesională.

A XII-a ediţie a Simpozionului Internaţional de Istorie – bancară “Muncă, bani, bănci, cultură şi politică (sec. XVI - 2014)”

Published At: 22/10/2014 12:12 - (3791 Reads)
Informații de interes public

Din anul 1991, bienal, Universitatea din Oradea, prin Departamentul de Istorie şi Facultatea de Ştiinţe Economice, organizează Simpozionul de Istorie - bancară. La început manifestarea ştiinţifică a avut anvergură naţională, apoi din 1997 participare internaţională. Reuniunea ştiinţifică a fost una dintre primele organizate de tânăra universitate şi multă vreme singura de acest profil la nivel naţional. Ediţia din acest an înscrie 36 de comunicări vizând evoluţia sistemului bancar central – european din secolul XVI până în zilele noastre. Vor fi prezenţi universitari şi cercetători, istorici, economişti, sociologi, jurişti, experţi şi funcţionari de bancă din ţara noastră şi din străinătate. Amintim prezenţa unor cercetători din Italia, Slovenia, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova, Federaţia Rusă.

Conferinţă de Management al carierei pentru studenţii de la Facultatea de Ştiinţe “Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”

Published At: 21/10/2014 11:47 - (3426 Reads)
Informații de interes public

Vă invităm miercuri, 22 octombrie 2014, cu începere de la ora 16, la Conferinţa de Management al carierei dedicată studenţilor Facultăţii de Ştiinţe, care va avea loc la Universitatea din Oradea, la Cantina Universităţii, organizată în cadrul Proiectului POSDRU/ 160/ 2.1/ S/ 137280/ „Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”. Acest proiect este implementat de Universitatea din Oradea, în calitate de partener. Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătăţirea inserţiei pe piaţa muncii în domenii profesionale relevante specializării studiate și propriului set de competenţe, prin dezvoltarea aptitudinilor de muncă ca urmare a participării la un program integrat de consiliere și orientare profesională.

Simpozion naţional „Mărturisire şi Euharistie – lucrări sfinte pentru restaurarea hristică a persoanei umane”

Published At: 20/10/2014 10:22 - (2303 Reads)
Informații de interes public

În cadrul manifestărilor prilejuite de Anul omagial euharistic al Sfintei Spovedanii şi al Sfintei Împărtăşanii, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Dr. Sofronie Drincec, Episcopul Oradiei, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” a Universităţii din Oradea, în colaborare cu Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei, organizează în perioada 21-22 octombrie 2014, Simpozionul naţional cu tema „Mărturisire şi Euharistie – lucrări sfinte pentru restaurarea hristică a persoanei umane”.

First PageFast PrevPage: 52/69Fast NextLast Page
14550515253545969
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Calendar Evenimente


June 2022
Lu Ma Me Jo Vi Du
30 31 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 01 02 03

Online pe website

193 online users