Loading...
 

ADMITERE 2017 – UNIVERSITATEA DIN ORADEA

Published At: 09/06/2017 11:15 - (964 Reads)
Comunicate de Presa

Lumea te aşteaptă, iar Universitatea din Oradea este cel mai bun loc pentru a deveni persoana care doreşti să fii. Dacă eşti pasionat de lumea afacerilor sau încântat de muzică şi arte sau doreşti să devii un jurnalist care va avea ceva de spus, un inginer sau arhitect care, împreună cu toţi ceilalţi, va construi lumea, înscrie-te la una dintre facultăţile Universităţii din Oradea.

EXPOZIŢIE DE ARTE VIZUALE

Published At: 08/06/2017 09:26 - (1038 Reads)
Comunicate de Presa

EXPOZIŢIE DE ARTE VIZUALE

Departamentul de Arte Vizuale al Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii Oradea este prezent într-o expoziţie de arte decorative, design vestimentar, grafică şi pictură, organizat în parteneriat cu Muzeul Municipal Beiuş, gazda evenimentului. Expoziţia care curpinde, atât lucrări ale studenţilor la arte vizuale, cât şi ale profesorilor coordonatori, va fi deschisă în perioada 08 iunie - 22 iunie 2017, în incinta Muzeului Municipal Beiuş.

Lect. univ. dr. Olimpia URDEA

Admitere 2017 - FACULTATEA DE GEOGRAFIE, TURISM ŞI SPORT

Published At: 06/06/2017 12:30 - (1398 Reads)
Comunicate de Presa

"Educaţia dă sens vieţii, iar sportul o fortifică!"

"Pregătirea profesională, caracterul şi stilul de viaţă sunt repere fundamentale ce ne dorim să se regăsească în profilul studentului de la Facultatea de Geografie, Turism şi Sport, format prin perfomanţă, responsabilitate, prestanţă, spirit de echipă şi, mai ales, respect pentru părinţi, profesori, colegi şi comunitate," Decan GTS, prof.univ.dr. Alexandru Ilieş.

Masa rotundă internațională „Achievements, Contemporary Approaches and Perspectives in the Evaluation of Cross-border Cooperation”

Published At: 03/06/2017 12:33 - (776 Reads)
Comunicate de Presa

Departamentul de Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, Universitatea din Oradea, organizează în perioada 6-7 iunie 2017 Masa rotundă internațională cu tema Achievements, Contemporary Approaches and Perspectives in the Evaluation of Crossborder Cooperation, în cadrul modulului european Jean Monnet „The Evaluation of Cross-border Cooperation at the Frontiers of EU”, coordonat de domnul lector univ.dr. Constantin Țoca. Masa rotundă va aborda subiectul evaluării cooperării transfrontaliere ca reper fundamental pentru autoritățile transfrontaliere naționale și europene.

Simpozion studenţesc „Protecția mediului – prezent și viitor”

Published At: 02/06/2017 21:00 - (752 Reads)
Comunicate de Presa

5 iunie este Ziua Mondială a Mediului. În ultimii 8 ani, prima facultate de mediu din România, Facultatea de Protecția Mediului din cadrul Universității din Oradea, a sărbătorit „Ziua Mediului” prin organizarea simpozionului științific studențesc „Protecția mediului – prezent și viitor”. Începând cu acest an, la simpozionul amintit se adaugă primul simpozion al doctoranzilor din domeniul Agronomie. Cele două simpozioane vor avea loc la sediul Facultății de Protecția Mediului în data de 06.06.2017, începând cu ora 10.00.

"Student pentru o zi, profesor pentru o viaţă" şi "Ateliere muzicale de tineret" - Proiecte cu mediul preuniversitar

Published At: 26/05/2017 12:26 - (1106 Reads)
Comunicate de Presa

"Student pentru o zi, profesor pentru o viaţă" şi "Ateliere muzicale de tineret" sunt proiecte educaţionale care se derulează în perioada martie – iunie 2017, proiecte realizate în cadrul unui parteneriat între Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor și Facultatea de Arte a Universității din Oradea, cu implicarea ambelor departamente ale facultății, respectiv Departamentul de Muzică și Departamentul de Arte Vizuale.

Conferinţa internaţională - Departamentul de Textile şi Pielărie şi Management Industrial - Facultatea de Inginerie Energetică şi Management Industrial

Published At: 25/05/2017 08:18 - (1177 Reads)
Comunicate de Presa

În cadrul manifestărilor ştiinţifice anuale ale Universităţii din Oradea, Departamentul de Textile şi Pielărie şi Management Industrial din cadrul Facultăţii de Inginerie Energetică şi Management Industrial vă invită la Conferinţa internaţională care va avea loc în data de 26 mai 2017, de la ora 09.30, la Hotel Continental, Sala Panoramic, etaj I.

"VIITORUL MEMORIEI" - PROIECT

Published At: 24/05/2017 18:42 - (1111 Reads)
Comunicate de Presa

Cu începere din 24 mai 2017, Departamentul de Arte Vizuale al Facultăţii de Artă Oradea este implicat ca partener în proiectul "Viitorul memoriei", proiect co-finanţat de Administrația Fondului Cultural Național.

Programul proiectului este complex, cuprinzând manifestări diverse, în mai multe locaţii din Oradea şi Cluj.

Graficul complet al activităţilor din proiect poate fi consultat pe pagina ;

http://www.thefutureofmemory.ro/

Lect.univ.dr. Olimpia Urdea

Print

Festival Studenţesc - joi, 25 mai 2017

Published At: 24/05/2017 12:01 - (860 Reads)
Comunicate de Presa

Luna mai este, de câţiva ani, luna în care artele studenţeşti îşi dau mâna pe platoul din faţa Bibliotecii Universităţii din Oradea, într-un festival organizat de studenţi, pentru studenţi.

În după-amiaza zilei de 25 mai 2017, studenţilor Facultăţii de Artă şi ai Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane ai Universităţii din Oradea, li se alătură studenţi ai Departamentului de Muzică din cadrul Universităţii de Arte din Tg. Mureş.

Mai multe genuri musicale, dar şi o prezentare de modă vor însufleţi campusul universitar orădean.

Vă aşteptăm cu drag!

Lect. univ. dr. Olimpia Urdea

Nidec invită studenţii la "Open doors day"

Published At: 19/05/2017 16:14 - (1016 Reads)
Comunicate de Presa

Nidec are deosebita plăcere de a vă invita la “Open doors day” unde, în data de 24.05, iși va deschide porțile pentru toți studenții de la profile tehnice, economice si umane. Nu ratați ocazia de a fi printre cei 300 care se vor lansa intr-o carieră prosperă alături de Nidec!

Înscrierea se face pe bază de formular, iar transportul de la universitate va fi gratuit.

First PageFast PrevPage: 6/44Fast NextLast Page
1456781144