Loading...
 

Conf. univ. dr. Danil Răceu a plecat să cânte pentru îngeri

Published At: 25/01/2022 10:32 - (1508 Reads)
Evenimente desfasurate

Comunitatea academică a Universității din Oradea își ia rămas bun de la Danil Răceu, trecut la cele veșnice sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Danil Răceu a fost conferențiar universitar, cadru didactic titular al catedrei de vioară din cadrul Departamentului de Muzică al Facultății de Arte a Universității din Oradea.

Dublă lansare de carte - autor conf. univ. dr. Orlando Balaș

Published At: 19/01/2022 10:57 - (2782 Reads)
Evenimente desfasurate

Sala de Conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea a fost, marți 18 ianuarie 2022, locul de lansare al cărților „Terra 2.0“ (poezie) și „Incomod“ (teatru), scrise de Orlando Balaș, profesor de germană la Facultatea de Litere a Universității din Oradea. Cele două volume au fost publicate, în 2021, la Editura Brumar din Timișoara.

Expoziție inedită la Facultatea de Protecția Mediului

Published At: 19/01/2022 08:36 - (1329 Reads)
Evenimente desfasurate

Chiar dacă sărbătorile de iarnă sunt deja amintire, Laboratorul de Gastronomie al Facultăţii de Protecţia Mediului a găzduit marți, 18 ianuarie 2022, o expoziţie de produse culinare specifice Crăciunului, inspirată din bucătăria românească și internaţională. Delicioasele exponate au fost pregătite de 16 studenți, din anul III, de la specializarea Inginerie şi Management în Alimentaţie Publică şi Agroturism (IMAPA).

Proiectul ”Universitatea din Oradea te vrea parte la carte”

Published At: 12/01/2022 12:44 - (2507 Reads)
Evenimente desfasurate

Consecventă ideii de a fi o prezență cât mai activă în comunitatea locală, Universitatea din Oradea lansează campania intitulată: „Universitatea din Oradea te vrea parte la carte”. Proiectul, inițiat de prorectorul universității, conf. univ. dr. habil. Sorin Borza, își propune să ofere, gratuit, cărți: studenților, profesorilor și, mai ales, tuturor orădenilor iubitori de lectură și cunoaștere. Volumele provin din donații, fiind cărți care există deja într-un număr suficient în colecțiile bibliotecii.

Universitatea din Oradea, pași concreți în direcția digitalizării

Published At: 23/12/2021 12:41 - (14144 Reads)
Evenimente desfasurate

În cadrul proiectului „e-UORADEA-ACCESS FOR ALL”, scris, câștigat și derulat de echipa de management a Universității din Oradea, au fost puse la dispoziția tuturor studenților beneficiari de burse sociale și burse sociale ocazionale tablete pentru uz educațional cu acces la internet. Nu mai puțin de 880 de studenți orădeni au intrat în posesia noilor lor tablete. Mai mult, 60 de cadre didactice ale Universității din Oradea pot lucra, de acum înainte, pe laptopuri noi și performante.

La Universitatea din Oradea, studenții străini au trăit Crăciunul românesc

Published At: 22/12/2021 11:43 - (1798 Reads)
Evenimente desfasurate

Circa o sută de studenți străini, veniți la Oradea ca să urmeze studiile universitare sau prin intermediul burselor „Erasmus”, și-au dat întâlnire marți seara, pe 21 decembrie 2021, în curtea campusului central, pentru a lua parte la evenimentul „University of Oradea – Christmas Carols 2021”. În jurul focului, cu câte un pahar de ceai cald sau unul de vin fiert în mână, așteptând tocana care se pregătea în ceaun, studenții străini au descoperit cum se petrece un Crăciun tradițional românesc.

„HOLLY-versity”, De Crăciun, studenții de la Facultatea de Construcții, Cadastru și Arhitectură a Universității din Oradea au dăruit bunătate

Published At: 22/12/2021 09:20 - (1836 Reads)
Evenimente desfasurate

Corurile Asociației Studenților din Oradea și al Departamentului de Muzică al Facultății de Arte a Universității din Oradea au dus atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă la „Holly-versity”, evenimentul dedicat Crăciunului de studenții și profesorii Facultății de Construcții, Cadastru și Arhitectură.

Concertul de Crăciun al studenților Facultății de Arte - un succes de răsunet

Published At: 20/12/2021 12:37 - (1815 Reads)
Evenimente desfasurate

În seara zilei de duminică, 19 decembrie 2021, Biserica Romano-Catolică „Baratok” din Oradea s-a dovedit a fi prea mică pentru cei circa 200 de melomani veniți să asiste la concertul de Crăciun. Evoluția studenților Departamentului de Muzică al Facultății de Arte a Universității din Oradea a depășit, după cum spune coordonatoare acestui departament, lect. univ. dr. Ariadna Mircescu, toate așteptările publicului. „A fost un eveniment artistic memorabil, încărcat de atmosfera Crăciunului, o adevărată sărbătoare pentru iubitorii muzicii și pentru credincioși”, spune lect. univ. dr. Ariadna Mircescu.

”Campania de vaccinare - Tu cum ai proceda?” - Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea

Published At: 17/12/2021 12:58 - (1706 Reads)
Evenimente desfasurate

Centrul de Management Sanitar din cadrul Universității Semmelweis din Budapesta împreună cu Societatea de Management Sanitar a organizat un concurs on-line, eveniment unic și la nivel Mondial cu tema ”Campania de vaccinare - Tu cum ai proceda?” de tip “hackaton” susținut de Academia Maghiară și de Organizația Mondială a Sănătății. Un hackathon este, de obicei, un eveniment de competiție limitat în timp, în care participanții lucrează împreună pentru a dezvolta dovezi ale unui concept și produse sau idei din lumea reală pentru o problemă sau inovație specifică, predeterminată.

First PageFast PrevPage: 49/103Fast NextLast Page
138474849505160103
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

134 online users