Loading...
 

Simpozion studențesc organizat de Facultatea de Teologie Ortodoxă ,,Episcop Dr. Vasile Coman”

Published At: 03/09/2021 10:40 - (2634 Reads)
Evenimente desfasurate

În contextul manifestărilor științifice prilejuite de proclamarea anului 2021, ca Anul omagial al pastorației românilor din afara României și Anul comemorativ al celor adormiți în Domnul; valoarea liturgică și culturală a cimitirelor” în Patriarhia Română, Facultatea de Teologie Ortodoxă ”Episcop Dr. Vasile Coman”, din cadrul Universității din Oradea, continuă în anul 2021 organizarea de manifestări științifice.

„e-UORADEA-ACCESS FOR ALL”

Published At: 31/08/2021 10:09 - (7080 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea a semnat împreună cu Autoritatea pentru Digitalizarea României, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate, contractul pentru implementarea proiectului: „e-UORADEA-ACCESS FOR ALL”, proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Profesorat de înaltă performanță O carte a universitarului orădean Orlando Balaș, la cea de-a XVI-a ediție!

Published At: 25/08/2021 11:29 - (2345 Reads)
Evenimente desfasurate

Lector universitar doctor, cadru didactic al colectivului de limba germană din cadrul Departamentului de limba și literatura franceză și limba și literatura germană al Facultății de Litere a Universității din Oradea, Orlando Balaș este autorul manualului care a cunoscut cel mai mare succes de piață din istoria post-revoluționară românească.

Cursurile de măiestrie muzicală „ArtAtelier” Oradea – recital de final

Published At: 20/08/2021 10:28 - (2434 Reads)
Evenimente desfasurate

Așa cum au promis organizatorii, cea de a IX-a ediție a școlii de vară „ArtAtelier” Oradea se va încheia cu un concert. De această dată, protagoniști vor fi cursanții atelierelor de măiestrie muzicală, flaut, canto și pian, susținute de reputații interpreți: Mihaela Anica, Daniel Magdal și Horia Maxim.

Filofteia Covaciu, studentă la Facultatea de Științe Socio-Umane a Universității din Oradea, premiul III, la secțiunea proză scurtă, a concursului Serbărilor de la Putna

Published At: 19/08/2021 11:11 - (1849 Reads)
Evenimente desfasurate
„La timpul potrivit, voi scrie o carte”, promite tânăra de numai 19 ani

O studentă de la Departamentul de Psihologie, al Facultății de Științe Socio-Umane, a Universității din Oradea, se numără printre laureații concursului serbărilor de la Putna, ediția 2021, „Continuitatea unui ideal”. Filofteia Covaciu a obținut premiul III, în cadrul secțiunii de proză scurtă, dedicată studenților. În prezența Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, laureații concursului de creație literară au primit: diplome, medalii, premii în cărți și în bani, plus promisiunea publicării celor mai bune lucrări.

Un interviu eveniment, despre vinuri și saloane de specialitate, cu șef lucrări dr.ing. Dorin Popa, cadru didactic al Facultății de Protecția Mediului a Universității din Oradea

Published At: 17/08/2021 14:06 - (1903 Reads)
Evenimente desfasurate

Cunoscut și apreciat expert în domeniul vinurilor, Dorin Popa, șef lucrări dr.ing. la Departamentul de Ingineria Produselor Alimentare, al Facultății de Protecția Mediului, din cadrul Universității din Oradea, a acordat un interviu video agenției naționale de știri hotnews.ro.

Student la 50+ sau când pasiunea și creativitatea nu au vârstă

Published At: 17/08/2021 11:43 - (1887 Reads)
Evenimente desfasurate

La 57 de ani, o orădeancă este studentă la arte plastice, bursieră și... „de-a dreptul fericită!” Facultatea de Arte a însemnat pentru ea un nou început, o mână întinsă de destin într-unul din momentele de cumpănă ale vieții. Ujlaki Ildikó a fost pasionată de pictură încă din copilărie, dar, până de curând, viața a avut alte planuri pentru ea. Devenită șomeră, la 55 de ani, orădeanca s-a înscris la Departamentul de Arte Vizuale al Facultății de Arte a Universității din Oradea. Și, după cum spune chiar ea, din acel moment viața ei a „reînceput”.

„Art Atelier Oradea” debutează cu un recital vocal-instrumental de mare clasă

Published At: 11/08/2021 11:56 - (1658 Reads)
Evenimente desfasurate

Școala de Vară „Art Atelier Oradea” prilejuiește, tuturor iubitorilor muzicii clasice, un eveniment muzical de înaltă ținută artistică. Luni, 16 august 2021, începând cu ora 19:00, la Sala „Enescu – Bartok” a Filarmonicii de Stat Oradea, va avea loc un recital vocal–instrumental susținut de flautista Mihaela Anica, pianistul Horia Maxim și tenorul Daniel Magdal.

Bogdan, „abonatul model” al bibliotecii Universității din Oradea

Published At: 10/08/2021 12:24 - (2189 Reads)
Evenimente desfasurate

O zi toridă din vacanța de vară. Biblioteca Universității din Oradea e aproape pustie. Undeva, într-un colț destul de îndepărtat, un tânăr stă aplecat asupra unui caiet studențesc. „Și acum e singur pe sală”, spune bibliotecara, despre băiatul ascuns parcă printre miile de volume adunate în sala de lectură.

First PageFast PrevPage: 54/101Fast NextLast Page
143525354555665101
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

167 online users