"Am încercat să îmbinăm utilul cu plăcutul, de aceea ne-am orientat spre oferirea unor cursuri de formare personală si profesională, cum ar fi: Curs de orientare în Carieră, susţinut de către Andrea Neag, cursuri de Public Speaking& Leadership susţinute de Alexandru G. Popescu - student la Iaşi, împreună cu Pompei Mititean - student la Cluj. Amândoi fac parte din Federaţia Studenţească Uniunea Studenţilor din România. De asemenea, a fost organizat şi un curs de Inteligenţă Emoţională şi un curs interactiv de Bussines." (Andrei Crăciun, Vicepreședintele Senatului Studențesc al Universității din Oradea).

Dar, pentru că e vară şi pe studenţi îi caracterizează dorinţa de cunoaştere, dar şi de distracţie, divertismentul a fost şi el prezent prin evenimente de tip: karaoke, quiz night, movie night în Lotus Center, paintball, pool party, etc.
O parte importantă a Şcolii de vară a fost momentul în care Radu Silaghi, împreună cu alţi membri ai Asociaţiei Firmelor Bihorene, au avut o prezentare legată de oportunităţile oferite de firmele din Oradea. Participanţii au fost entuziasmaţi de faptul că au reuşit să discute cu antreprenori de succes.

Pentru că la finalul unui astfel de proiect de mare anvergură avem nevoie de un feedback, organizatorii au purtat discuţii cu participanţii, iar bucuria lor a fost mare când au auzit comentarii care spuneau: "A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea", "Când am venit la această Şcoală de vară eram dezorientată neştiind ce facultate să aleg, dar datorită vouă stiu acum. Vă mulţumesc din suflet" sau "Cu sigurantă după această experienţă voi alege Universitatea din Oradea".

 

Biroul de Comunicare


Image Image Image Image