Prin această întâlnire, Accesa aduce în prim plan informaţii esenţiale despre oportunităţile unei cariere de succes în acest domeniu de vârf.

Cele trei teme care vor fi prezentate de către specialiști din cadrul companiei sunt:

  • ” IT in a multipotential world” - Laura Scurtu – software developer
  • ”How does proactivity fit in the career context” - George Gavrilovici – HR consultant 
  • ”Being proactive for fun and profit” - Ferenc Grecu - software developer

În cadrul aceluiaşi eveniment, Accesa lansează şi programul de Internship adresat studenţilor de la programele de studii Calculatoare și Tehnologia Informaţiei în care studenţii se vor perfecţiona în tehnologii actuale precum: C#, JavaScript, jQuery, WebServices&REST. Programul de internship de primăvară va debuta în 4 aprilie 2016, iar cel de vară în 4 iulie 2016,  http://internship.accesa.eu/internship/apply.

Evenimentul organizat și colaborarea activă cu Universitatea din Oradea, au scopul de a-i ajuta pe tineri să țină pasul cu cele mai noi tehnologii și să se familiarizeze cu cele mai noi moduri de lucru prin contactul cu membri cu experiență din echipa Accesa.

Într-o atmosferă interactivă, studenţii participanţi, vor putea câștiga la sfârşitul evenimentului: o subscripție gratuită de 6 luni la Pluralsight.com, un  eBook Reader Kindle Glace sau Acer Aspire Switch 10E SW3-013.

 

Conf. univ. dr. ing. MIRELA PATER

Director Departament

Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei

Universitatea din Oradea

E-mail: mpater@uoradea.ro

 

Image