Competiţia propriu-zisă va avea loc  vineri, 24 aprilie 2015, între orele 8 şi 12 în Sala de Conferinţe a Bibliotecii universitare. Ceremonia de premiere este programată pentru vineri, începând cu ora 18.30, în Aula Magna. Toţi studenţii vor primi diplome de participare iar cele mai bune participări  vor fi recompensate cu premii şi certificate de excelenţă.

Concursul profesional studenţesc TIE 2015 este organizat anual, în diferite universităţi care pregătesc absolvenţi în domeniul Ingineriei Electronice şi Telecomunicaţii. Ediţia din acest an are ca motto „A WAY to turn your HOBBY into a PROFESSION (O cale de a-ţi transforma hobbyul într-o profesie)”. Competiţia reprezintă o excelentă oportunitate pentru studenţi de a-şi dovedi  cunoştinţele teoretice acumulate în anii de studiu. Totodată, constituie o provocare de a realiza proiecte care să facă faţă celor mai ridicate standarte profesionale impuse de activitatea de proiectare şi de cercetare ştiinţifică.

TIE 2015  este susţinut de Primăria Municipiului Oradea prin intermediul managerului general al Parcului Industrial Oradea, Delia Ungur, de sponsorii  Celestica Oradea (sponsor principal), Connect Group România, Plexus Oradea precum şi de diverse companii de profil din România.

Detalii despre concursul internaţional se pot găsi accesând link-ul http://www.tie.ro/2015/tie-2015-brochure/.

Biroul de Comunicare

Nr. 35 din 21.04.2015