Quartetul Varadinum (Costin Eva-vioară I,Olah Boglarka – v.II, Thurzso Sandor Jozsef – violă, Marcu Agneta- violoncel), în ultimii 25 de ani o prezenţă semnificativă pentru viaţa culturală a oraşului, tinerii tenori Robert si Laszlo Bede, studenţi ai Facultăţii de Arte, departamentul Muzică, acompaniaţi de conf. univ. dr. Jambor Elisabeta, Horea Oniţă (cl.a X-a) şi copiii Ionică Lianu Popa, Ilinca Lianu, Ricardo Lopez vor cânta şi vor dansa în deschiderea evenimentului. În partea a doua a evenimentului vom avea privilegiul să o ascultăm pe maestra naiului, Oana Lianu, cu un Intermezzo muzical internaţional de jazz - cafe, voce şi nai. Cu aceeaşi ocazie, profesori şi studenţi ai Facultăţii de Arte, Departamentul Arte Vizuale, vor expune spre vânzare lucrări inspirate de tradiţia şi semnificaţia mărţişorului, simbol al regenerării şi al triumfului vieţii. Toţi s-au mobilizat exemplar pentru a vă aduce împreună în număr cât mai mare, într-un gest de solidaritate nobilă şi generoasă.

Scopul acestui eveniment este unul caritabil: susţinerea unei tinere de 25 de ani care are imperioasă nevoie de un tratament costisitor în străinătate. Să arătăm că ştim să fim solidari şi să participăm în număr cât mai mare la adunarea sumei care să readucă speranţa şi sănătatea acestei tinere!

Am nevoie de un împrumut pentru viaţă! Dobânda pe care o voi plăti va fi măsurată în răsărituri şi în zâmbete, iar răsplata dumneavoastră vor fi anii pe care mi-I dăruiţi cu atâta generozitate. Îmi iubesc viaţa, vreu să trăiesc şi să lupt pentru şansa mea.” ( Ana-Maria)

Orădenii sunt aşteptaţi la o seară a solidarităţii în data de 4 martie, orele 18, la Filarmonica de Stat Oradea. Intrarea este de doar 50 de lei. Puţin, dar multiplicat poate fi o sumă consistentă care ar putea contribui la salvarea unei vieţi. Fiţi alături de noi în număr cât mai mare! Să arătăm că ne pasă!

                                                                          Club Kiwanis Art Oradea