Vizita înaltului diplomat are loc marți, 17 mai 2022. Cu acest prilej, Excelența Sa, domnul David Saranga, va susține o conferință pe teme de geopolitică: „Digital and traditional diplomacy”. Înainte de a veni în misiune diplomatică la București, ambasadorul a fost consilier pentru politică externă al președintelui israelian.

Intervenția Excelenței Sale, domnul David Saranga, se adresează doar studenților și cadrelor didactice ale Universității din Oradea, accesul la eveniment fiind limitat. Alocuțiunea ambasadorului israelian va avea loc, de la ora 10:30, în sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea.

„Vizita ambasadorului statului Israelian la Universitatea din Oradea este, pentru noi, o deosebită onoare. Date fiind competențele domniei sale, conferința va fi, cu siguranță, atât o provocare intelectuală, cât și un real câștig pentru toți cei care vor fi prezenți”, spune conf. univ. dr. habil. Sorin Borza, prorectorul Universității din Oradea.

Excelența Sa, domnul David Saranga, ambasadorul statului Israel, se află la București din anul 2019, vorbește limba română, iar România a fost și locul primei sale misiuni diplomatice.

Biroul Comunicare

Image