Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, a Universității din Oradea, organizează și în acest an școala de vară POLIS.

Activitățile din această vară se vor desfășura online și, în acest scop, toți participanții vor primi un kit educațional - gratuit - care include, printre altele, o tabletă.

POLIS poate însemna primul pas spre facultate și, de ce nu, în carieră.

„Elevii din clasele IX-XII sunt invitați să participe la o experiență virtuală de două săptămâni, pe parcursul căreia au ocazia să interacționeze, online, cu studenți și profesori ai Universității din Oradea, dar și cu elevi din alte localități. Pentru ca să poată fi prezenți la activitățile online, toți cei care fi selectați la școala de vară vor primi câte o tabletă, pe care o pot folosi apoi și pentru alte activități educaționale. Mai mult, elevii de clasa a XII-a care participă la școala de vară și care doresc să devină studenții noștri vor fi consiliați cu privire la înscrierea online, de către studenții implicați în program”, explică prorectorul Universității din Oradea, conf. univ. dr. habil. Sorin Borza.

Toate detaliile pe: https://www.polis.uoradea.ro/

Pentru înscrieri accesați butonul INREGISTRARE sau mergeți la:

https://polis.uoradea.ro/inregistrare

Biroul de Comunicare

Image