Evenimentul se desfășoară sub egida Asociației Naționale a Psihologilor Școlari, în parteneriat cu Asociația CES-Colaborăm, Educăm, Sprijinim, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Casa Corpului Didactic a Județului Bihor, Centru Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor, Asociația pentru Promovarea Cooperării în Educație și Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr.1 Oradea.
Tema propusă pentru acest an de comitetul de organizare este: „Psihologia educației între paradigme și provocări. Implicații asupra învățării și asupra copiilor cu tulburări specifice de învățare” (TSI).
Ca în fiecare ediție, vor fi două sesiuni plenare, sesiuni de prezentare de lucrări și, bineînțeles, o gamă variată de workshopuri (12 - susținute de invitați din țară și din străinătate, la care sunt înscriși peste 300 de participanți) și o masă rotundă.
Prezenta ediție se remarcă printr-un număr crescut de specialiști în problematica tulburărilor de învățare din Ungaria, Bulgaria, Polonia și Turcia, dar și cadre didactice de la universități de prestigiu din țară.
Conferința se adresează psihologilor, psihopedagogilor, pedagogilor, cadrelor didactice din învățământul universitar și preuniversitar, consilierilor, părinților, precum și studenților.
Participarea la conferință a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar este finanțată prin proiectul Erasmus+, KA2 „DysTRANS”, acestea constituindu-se în grupul țintă al proiectului către care se diseminează rezultatele proiectului.
Pentru detalii accesați: www.anps.ro sau Programul conferinței
Biroul de Comunicare