La conferință au participat, alături de cei aproximativ 200 de studenți prezenți în Aula Magna, reprezentanți ai mediului academic, social și economic din țară și străinătate care au prezentat elemente de cunoștințe antreprenoriale, programe dedicate tinerilor antreprenori precum și experiențe personale de reușite antreprenoriale.

Invitatul special, prof. Urs Hauenstein – Visiting Professor, Honorary and Senior Research Fellow, Volunteer President, Leeds Becket University a vorbit despre ”Xpreneurship: Entrepreneurship and Innovation in the Digital Era”.

În cadrul conferinței a fost anunțată demararea unui concurs de planuri de afaceri cu premii, adresat tuturor studenților. În zilele următoare vor fi transmise informațiile necesare înscrierii în concurs.

Conferința a continuat cu workshop-uri tematice ca Entrepreneur or employee; Student entrepreneurship and innovation; Entrepreneurial GPRS; Entrepreneur by profession; Social entrepreneurship. Unul din cele mai dinamice workshop-uri și cu cea mai mare rată de participare a fost cel coordonat de Prof. Urs Hauenstein, Visiting Professor, Honorary and Senior Research Fellow, Volunteer President.

Biroul de Comunicare

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image