Uniunea Studenților din Oradea îi va avea alături la acest eveniment și pe membrii Asociației Studenților Ingineri din Oradea (A.S.I.O.), membrii Asociației  Studenților Economiști din Oradea (A.S.E.O.), membrii Asociației Studenților și Elevilor Basarabeni (A.S.E.B.) și membrii Asociației Studenților la Relații Internaționale și Studii Europene (A.R.I.S.E.). O astfel de manifestare s-a făcut posibilă doar prin susținerea necondiționată a doamnei prorector conf. univ. dr. Ligia Burtă.

Harta umană este un eveniment marca U.S.O. care vrea să aducă în prim plan importanța Micii Uniri pentru istoria țării și tragerea unui semnal de alarmă asupra nevoii de unitate și susținere reciprocă în rândul cetățenilor. Piața Unirii va prinde viață MIERCURI, 24.01.2018, începând cu ora 14:00, atmosfera fiind întreținută prin cântece patriotice și printr-o horă.

Și în 2018, Uniunea Studenților din Oradea, se alătură tuturor românilor care iubesc România. Așteptăm un număr cât mai mare de orădeni care să ni se alăture în acest proiect de suflet.

 

Biroul de Comunicare

 


Image Image