Loading...
 

Evenimente desfasurate - Universitatea din Oradea

„Feciorii satului” din Cuzap, maraton de colinde românești în Italia

Published At: 27/11/2023 13:30 - (89 Reads)
Evenimente desfasurate

Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, Consulatul General al României la Trieste, Departamentul de Studii Lingvistice şi Literare al Universităţii din Padova, Societatea de studii româneşti „Miron Costin”, Universitatea din Oradea, Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, Şcoala Doctorală de Istorie, Centrul de Studii Interdisciplinare „Silviu Dragomir” din Oradea al Academiei Române, Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea, în parteneriat cu Primăria Comunei Popeşti (jud. Bihor) și Parohia Ortodoxă din Cuzap, organizează o serie de concerte de colinde tradiţionale în interpretarea grupului „Feciorii satului”, în mai multe orașe din Italia.

Masă rotundă EU GREEN despre sustenabilitate, dezvoltare durabilă și curricula educațională

Published At: 27/11/2023 11:42 - (262 Reads)
Evenimente desfasurate

Facultatea de Științe Economice (FSE) a Universității din Oradea a organizat, joi, 24 noiembrie 2023, masa rotundă: Integrarea elementelor de sustenabilitate și a Obiectivelor de Dezvoltare Sustenabilă în curricula educațională. Evenimentul s-a derulat în cadrul sesiunii naționale de comunicări științifice - „Emerging Markets Economics and Business” (EMEB 2023), sub egida proiectului EU Green Alliance.

Studenții de la specializarea Autovehicule Rutiere a IMT, laureați ai unui concurs de profil

Published At: 27/11/2023 10:48 - (183 Reads)
Evenimente desfasurate

Cea de-a XXXIII-a ediție a Congresului Internațional Anual al Societății Inginerilor de Automobile din România, în domeniul Ingineriei Autovehiculelor și Transporturilor, s-a desfășurat, la început de noiembrie, în Capitală. În acest cadru a avut loc și etapa finală a Concursului internațional studențesc de inginerie a autovehiculelor „Prof. univ. ing. Constantin Ghiulat”. Jurizarea finală a concursului a plasat pe podium o echipă a Universității din Oradea, un al doilea echipaj bucurându-se de mențiunea specială a organizatorilor.

Studenți orădeni premiați la SDMC 2023

Published At: 23/11/2023 13:08 - (226 Reads)
Evenimente desfasurate

Proiectul „Sistem integrat CAE/CAD pentru proiectarea parametrizată a ansamblelor mecanice”, realizat de studenții Gabriel Prada și Mihai Tămășan a primit Mențiunea concursului „Student Design & Manufacturing Competition – SDMC 2023”.

Mitul eroului grec reevaluat – o conferință provocatoare din punct de vedere intelectual, susținută de profesorul grec Vaios Vaiopoulos

Published At: 23/11/2023 12:10 - (470 Reads)
Evenimente desfasurate

Sala de curs în care a conferențiat, miercuri, 22 noiembrie 2023, profesorul Vaios Vaiopoulos, de la Universitatea din Atena, a fost plină. Atât de plină încât câțiva studenți ai Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării (FIRISPSC), a Universității din Oradea, au urmărit conferința stând în picioare.

LABORATOR VIRTUAL LA DEPARTAMENTUL DE TEXTILE, PIELĂRIE ȘI MANAGEMENT INDUSTRIAL

Published At: 23/11/2023 07:56 - (220 Reads)
Evenimente desfasurate

La Departamentul de Textile, Pielărie și Management Industrial al Facultății de Inginerie Energetică și Management Industrial, a avut loc miercuri, 22.11.2023, prima întrunire a studenților în cadrul proiectului Erasmus+ 2021-1-ES01-KA220-HED-000032075- Circular Economy in Fibrous Composites and Technical Textiles Through the Use of Virtual Laboratories.

Conferința cu tema "Stop violenței împotriva copiilor. Împreună pentru un viitor mai bun al copiilor noștri"

Published At: 22/11/2023 11:54 - (249 Reads)
Evenimente desfasurate

Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității din Oradea va organiza alături de Facultatea de Științe Socio-Umane, Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Conferința cu tema "Stop violenței împotriva copiilor. Împreună pentru un viitor mai bun al copiilor noștri".

Evenimentul va avea loc în data de 7.12.2023 de la ora 12:00 la Muzeul Țării Crișurilor - Sala de conferințe.

Vor susține prelegeri specialiști de prim rang asupra educației în România, pentru a dezbate o problemă din ce în ce mai îngrijorătoare - violența împotriva copiilor.

Page: 1/134Fast NextLast Page
12315134

Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea            Buton persoane cu dizabilitati

Online pe website

99 online users